Coppens J-P-Van Hassel

Contactgegevens Coppens J-P-Van Hassel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coppens J-P-Van Hassel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coppens J-P-Van Hassel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Palokenstraat 1; 1670; Pepingen, België

Telefoon (phone): 02 360 05 10 (+32-02 360 05 10) 02 360 05 10 (+32-02 360 05 10)

Fax (fax): 02 360 05 10; 02 361 87 29 (+32-02 360 05 10; 02 361 87 29) 02 360 05 10; 02 361 87 29 (+32-02 360 05 10; 02 361 87 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coppens J-P-Van Hassel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coppens J-P-Van Hassel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coppens J-P-Van Hassel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coppens J-P-Van Hassel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coppens J-P-Van Hassel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coppens J-P-Van Hassel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coppens J-P-Van Hassel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coppens J-P-Van Hassel
Products information Coppens J-P-Van Hassel

BTW identificatienummer (tax): BE05752136230
Ondernemingsnummer: 1189239501
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Fuel oils; Fuels; Service stations

Product categorie (product category): Lubricating compounds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coppens J-P-Van Hassel
(Get full report from official database of BE for Coppens J-P-Van Hassel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coppens J-P-Van Hassel
Addition kinds of activities for Coppens J-P-Van Hassel

252201. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
23290209. Truien en truien jassen, mannen en jongens ' | Sweaters and sweater jackets, men's and boys'
24110203. Piketten en eilanden: rond of gesplitst | Pickets and paling: round or split
34431100. Chambers en caissons | Chambers and caissons
34830100. Ammunitie componenten | Ammunition components
35679906. Verbrandingsovens, metaal: huishoudelijk of commercieel | Incinerators, metal: domestic or commercial
54419900. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec

Werken bij Coppens J-P-Van Hassel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coppens J-P-Van Hassel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coppens J-P-Van Hassel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coppens J-P-Van Hassel. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

Zoek naar antwoorden van Coppens J-P-Van Hassel in sociale netwerken
Look for responds of Coppens J-P-Van Hassel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coppens J-P-Van Hassel. Laat een reactie achter voor Coppens J-P-Van Hassel. Coppens J-P-Van Hassel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coppens J-P-Van Hassel. Leave a respond for Coppens J-P-Van Hassel. Coppens J-P-Van Hassel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coppens J-P-Van Hassel op de google maps. Adres en contacten Coppens J-P-Van Hassel
Location of Coppens J-P-Van Hassel on the google maps. Address and contacts of Coppens J-P-Van Hassel

Andere gerelateerde bedrijven als come Coppens J-P-Van Hassel Coppens J-P-Van Hassel: LUCIEN DELVIN | Van de Wiele G | FRANK DELOFFER | Idaco | MAASEIKER PLAFONNEERWERK.

Other related companies as Coppens J-P-Van Hassel: LUCIEN DELVIN | Van de Wiele G | FRANK DELOFFER | Idaco | MAASEIKER PLAFONNEERWERK.

Coppens J-P-Van Hassel is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coppens J-P-Van Hassel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752136230. Het bedrijf Coppens J-P-Van Hassel bevindt zich op het adres: Palokenstraat 1; 1670; Pepingen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 119,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lubricating compounds. Lijst met producten zijn Fuel oils; Fuels; Service stations.
De hoofdactiviteit van Coppens J-P-Van Hassel is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coppens J-P-Van Hassel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coppens J-P-Van Hassel, openstaande posities, locatie van Coppens J-P-Van Hassel op de kaart.

Coppens J-P-Van Hassel is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coppens J-P-Van Hassel, company assigned to the tax number BE05752136230. The company Coppens J-P-Van Hassel is located at the address: Palokenstraat 1; 1670; Pepingen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 119,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lubricating compounds. List of products are Fuel oils; Fuels; Service stations.
The main activity of Coppens J-P-Van Hassel is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Coppens J-P-Van Hassel is not available. You also can look at reviews of Coppens J-P-Van Hassel, open positions, location of Coppens J-P-Van Hassel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coppens J-P-Van Hassel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coppens J-P-Van Hassel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coppens J-P-Van Hassel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coppens J-P-Van Hassel, employees, financial statistics.