CNOCKAERT-VANDECASTEELE

Contactgegevens CNOCKAERT-VANDECASTEELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CNOCKAERT-VANDECASTEELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CNOCKAERT-VANDECASTEELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VANWIJNSBERGHELAAN 4; 8531; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56700753 (+32-56700753) 56700753 (+32-56700753)

Fax (fax): +32 (19) 494-67-10 +32 (19) 494-67-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CNOCKAERT-VANDECASTEELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CNOCKAERT-VANDECASTEELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CNOCKAERT-VANDECASTEELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CNOCKAERT-VANDECASTEELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CNOCKAERT-VANDECASTEELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CNOCKAERT-VANDECASTEELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CNOCKAERT-VANDECASTEELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CNOCKAERT-VANDECASTEELE
Products information CNOCKAERT-VANDECASTEELE

BTW identificatienummer (tax): BE05083618164
Ondernemingsnummer: 8622039794
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CNOCKAERT-VANDECASTEELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CNOCKAERT-VANDECASTEELE
(Get full report from official database of BE for CNOCKAERT-VANDECASTEELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CNOCKAERT-VANDECASTEELE
Addition kinds of activities for CNOCKAERT-VANDECASTEELE

3634. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
241100. logging | Logging
555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
28740104. Fosforzuur | Phosphoric acid
32690206. Pyrometerbuizen | Pyrometer tubes
34659905. Tops, auto: gestempeld metaal | Tops, automobile: stamped metal
35530000. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
38230502. Chromatografen, industrieel proces type | Chromatographs, industrial process type
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij CNOCKAERT-VANDECASTEELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CNOCKAERT-VANDECASTEELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CNOCKAERT-VANDECASTEELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CNOCKAERT-VANDECASTEELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Lassers koper braseren (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Medische sector, opleidingen + certificaten voorzien door bedrijf - Grote projecten (ziekenhuizen en woonzorgcentra)

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

Zoek naar antwoorden van CNOCKAERT-VANDECASTEELE in sociale netwerken
Look for responds of CNOCKAERT-VANDECASTEELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CNOCKAERT-VANDECASTEELE. Laat een reactie achter voor CNOCKAERT-VANDECASTEELE. CNOCKAERT-VANDECASTEELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CNOCKAERT-VANDECASTEELE. Leave a respond for CNOCKAERT-VANDECASTEELE. CNOCKAERT-VANDECASTEELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CNOCKAERT-VANDECASTEELE op de google maps. Adres en contacten CNOCKAERT-VANDECASTEELE
Location of CNOCKAERT-VANDECASTEELE on the google maps. Address and contacts of CNOCKAERT-VANDECASTEELE

Andere gerelateerde bedrijven als come CNOCKAERT-VANDECASTEELE CNOCKAERT-VANDECASTEELE: Polymat | Zakenkantoor C&J | IP Globalnet | La Ferme des Roses | PARENT

Other related companies as CNOCKAERT-VANDECASTEELE: Polymat | Zakenkantoor C&J | IP Globalnet | La Ferme des Roses | PARENT

CNOCKAERT-VANDECASTEELE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CNOCKAERT-VANDECASTEELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05083618164. Het bedrijf CNOCKAERT-VANDECASTEELE bevindt zich op het adres: VANWIJNSBERGHELAAN 4; 8531; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in CNOCKAERT-VANDECASTEELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CNOCKAERT-VANDECASTEELE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CNOCKAERT-VANDECASTEELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CNOCKAERT-VANDECASTEELE, openstaande posities, locatie van CNOCKAERT-VANDECASTEELE op de kaart.

CNOCKAERT-VANDECASTEELE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CNOCKAERT-VANDECASTEELE, company assigned to the tax number BE05083618164. The company CNOCKAERT-VANDECASTEELE is located at the address: VANWIJNSBERGHELAAN 4; 8531; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in CNOCKAERT-VANDECASTEELE were not found.
The main activity of CNOCKAERT-VANDECASTEELE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CNOCKAERT-VANDECASTEELE is not available. You also can look at reviews of CNOCKAERT-VANDECASTEELE, open positions, location of CNOCKAERT-VANDECASTEELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CNOCKAERT-VANDECASTEELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CNOCKAERT-VANDECASTEELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CNOCKAERT-VANDECASTEELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CNOCKAERT-VANDECASTEELE, employees, financial statistics.