BOUWWERKEN DE RIDDER

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BOUWWERKEN DE RIDDER
Private companiesReal Estate • BOUWWERKEN DE RIDDER

Contactgegevens BOUWWERKEN DE RIDDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWWERKEN DE RIDDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWWERKEN DE RIDDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIS?STRAAT 40; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32365349 32365349

Fax (fax): +32 (61) 951-76-63 +32 (61) 951-76-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWWERKEN DE RIDDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWWERKEN DE RIDDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWWERKEN DE RIDDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWWERKEN DE RIDDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWWERKEN DE RIDDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWWERKEN DE RIDDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWWERKEN DE RIDDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWWERKEN DE RIDDER
Products information BOUWWERKEN DE RIDDER

BTW identificatienummer (tax): BE09435028076
Ondernemingsnummer: 4934753417
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BOUWWERKEN DE RIDDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWWERKEN DE RIDDER
(Get full report from official database of BE for BOUWWERKEN DE RIDDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWWERKEN DE RIDDER
Addition kinds of activities for BOUWWERKEN DE RIDDER

286903. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
20990101. Ahornsiroop | Maple syrup
24510202. Mobiele klaslokalen | Mobile classrooms
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance

Werken bij BOUWWERKEN DE RIDDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWWERKEN DE RIDDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWWERKEN DE RIDDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWWERKEN DE RIDDER. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

Zoek naar antwoorden van BOUWWERKEN DE RIDDER in sociale netwerken
Look for responds of BOUWWERKEN DE RIDDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWWERKEN DE RIDDER. Laat een reactie achter voor BOUWWERKEN DE RIDDER. BOUWWERKEN DE RIDDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWWERKEN DE RIDDER. Leave a respond for BOUWWERKEN DE RIDDER. BOUWWERKEN DE RIDDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWWERKEN DE RIDDER op de google maps. Adres en contacten BOUWWERKEN DE RIDDER
Location of BOUWWERKEN DE RIDDER on the google maps. Address and contacts of BOUWWERKEN DE RIDDER

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWWERKEN DE RIDDER BOUWWERKEN DE RIDDER: BANK VAN LIMBURG | POSTE A?RIENNE UNION | Beaujean C | VRIJE BASISSCHOOL | HOEVEN TANGUY

Other related companies as BOUWWERKEN DE RIDDER: BANK VAN LIMBURG | POSTE A?RIENNE UNION | Beaujean C | VRIJE BASISSCHOOL | HOEVEN TANGUY

BOUWWERKEN DE RIDDER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWWERKEN DE RIDDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435028076. Het bedrijf BOUWWERKEN DE RIDDER bevindt zich op het adres: VIS?STRAAT 40; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Woningbouw. Producten gemaakt in BOUWWERKEN DE RIDDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWWERKEN DE RIDDER is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWWERKEN DE RIDDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWWERKEN DE RIDDER, openstaande posities, locatie van BOUWWERKEN DE RIDDER op de kaart.

BOUWWERKEN DE RIDDER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWWERKEN DE RIDDER, company assigned to the tax number BE09435028076. The company BOUWWERKEN DE RIDDER is located at the address: VIS?STRAAT 40; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Woningbouw. Products created in BOUWWERKEN DE RIDDER were not found.
The main activity of BOUWWERKEN DE RIDDER is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWWERKEN DE RIDDER is not available. You also can look at reviews of BOUWWERKEN DE RIDDER, open positions, location of BOUWWERKEN DE RIDDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWWERKEN DE RIDDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWWERKEN DE RIDDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWWERKEN DE RIDDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWWERKEN DE RIDDER, employees, financial statistics.