Beaujean C

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Beaujean C
Private companiesReal Estate • Beaujean C

Contactgegevens Beaujean C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beaujean C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beaujean C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée d'Anton 50; 5300; Andenne, België

Telefoon (phone): 085 84 22 88 (+32-085 84 22 88) 085 84 22 88 (+32-085 84 22 88)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beaujean C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beaujean C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beaujean C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beaujean C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beaujean C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beaujean C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beaujean C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beaujean C
Products information Beaujean C

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Antiques

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beaujean C
(Get full report from official database of BE for Beaujean C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beaujean C
Addition kinds of activities for Beaujean C

284201. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
17919902. Betonversterking, plaatsing van | Concrete reinforcement, placing of
20320305. Kippensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken soup: packaged in cans, jars, etc.
37210100. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
38290100. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
38610109. Filmfilm | Motion picture film
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij Beaujean C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beaujean C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beaujean C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beaujean C. Looking for open vacancies in other companies

 • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

 • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student dienst reiniging (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

 • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

 • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: CRE8

  Type: Vaste Job

  Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

 • enthousiaste kelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

  Type: Vaste Job

  Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

 • Docent Engels (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: VANGROOTLOON

  Type: Flexijob

  Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Beaujean C in sociale netwerken
Look for responds of Beaujean C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beaujean C. Laat een reactie achter voor Beaujean C. Beaujean C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beaujean C. Leave a respond for Beaujean C. Beaujean C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beaujean C op de google maps. Adres en contacten Beaujean C
Location of Beaujean C on the google maps. Address and contacts of Beaujean C

Andere gerelateerde bedrijven als come Beaujean C Beaujean C: FLORION METAL BVBA | OCQUIER BLOCS | Buro Casier BVBA | PROMO-JARDIN | GARAGE VAN DIJCK

Other related companies as Beaujean C: FLORION METAL BVBA | OCQUIER BLOCS | Buro Casier BVBA | PROMO-JARDIN | GARAGE VAN DIJCK

Beaujean C is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beaujean C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf Beaujean C bevindt zich op het adres: Chaussée d'Anton 50; 5300; Andenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Antiques.
De hoofdactiviteit van Beaujean C is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beaujean C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beaujean C, openstaande posities, locatie van Beaujean C op de kaart.

Beaujean C is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beaujean C, company assigned to the tax number BE08795349121. The company Beaujean C is located at the address: Chaussée d'Anton 50; 5300; Andenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Antiques.
The main activity of Beaujean C is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beaujean C is not available. You also can look at reviews of Beaujean C, open positions, location of Beaujean C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beaujean C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beaujean C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beaujean C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beaujean C, employees, financial statistics.