PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV

Contactgegevens PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1970-Wezembeek-Oppem, België

Telefoon (phone): 02-731.91.81 (+32-02-731.91.81) 02-731.91.81 (+32-02-731.91.81)

Fax (fax): 02-782.03.00 (+32-02-782.03.00) 02-782.03.00 (+32-02-782.03.00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV
Products information PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE09067260742
Ondernemingsnummer: 9907440185
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 892,000 EUR
Werknemers (employees): 2
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV
(Get full report from official database of BE for PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV
Addition kinds of activities for PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV

272100. periodieken | Periodicals
329207. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
599915. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
15429905. Stadionbouw | Stadium construction
23260206. Werkbroek | Work pants
39310510. Xylofonen en delen | Xylophones and parts
59999901. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies

Werken bij PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • LOODGIETER (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV. Laat een reactie achter voor PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV. PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV. Leave a respond for PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV. PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV op de google maps. Adres en contacten PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV
Location of PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV on the google maps. Address and contacts of PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV: OLYMPIA WASAUTOMATEN NV | FLCDM CV | VANGRUNDERBEEK S. & CO | Van Bruggen M BVBA | DDL Design

Other related companies as PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV: OLYMPIA WASAUTOMATEN NV | FLCDM CV | VANGRUNDERBEEK S. & CO | Van Bruggen M BVBA | DDL Design

PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09067260742. Het bedrijf PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV bevindt zich op het adres: 1970-Wezembeek-Oppem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 892,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV, openstaande posities, locatie van PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV op de kaart.

PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV, company assigned to the tax number BE09067260742. The company PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV is located at the address: 1970-Wezembeek-Oppem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 2 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 892,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV were not found.
The main activity of PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV is not available. You also can look at reviews of PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV, open positions, location of PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUBLIRIM INTERNATIONAL SA/NV, employees, financial statistics.