VANGRUNDERBEEK S. & CO

Contactgegevens VANGRUNDERBEEK S. & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANGRUNDERBEEK S. & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANGRUNDERBEEK S. & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 21; 1933; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27312666 (+32-27312666) 27312666 (+32-27312666)

Fax (fax): +32 (55) 970-45-64 +32 (55) 970-45-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANGRUNDERBEEK S. & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANGRUNDERBEEK S. & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANGRUNDERBEEK S. & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANGRUNDERBEEK S. & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANGRUNDERBEEK S. & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANGRUNDERBEEK S. & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANGRUNDERBEEK S. & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANGRUNDERBEEK S. & CO
Products information VANGRUNDERBEEK S. & CO

BTW identificatienummer (tax): BE03215118408
Ondernemingsnummer: 9958251953
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANGRUNDERBEEK S. & CO
(Get full report from official database of BE for VANGRUNDERBEEK S. & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANGRUNDERBEEK S. & CO
Addition kinds of activities for VANGRUNDERBEEK S. & CO

162200. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
362100. Motoren en generatoren | Motors and generators
25120102. Banken, banken en davenports: gestoffeerd op houten frames | Couches, sofas, and davenports: upholstered on wood frames
26750207. Fotografische matten, mounts en mappen | Photographic mats, mounts, and folders
38420403. Armbanden, orthopedisch | Braces, orthopedic
41739902. Onderhoudsfaciliteiten voor personenauto's voor personenauto's | Maintenance facilities for motor vehicle passenger transport
59420000. Boekwinkels | Book stores
61530000. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
86110304. Vastgoedraad | Real estate board

Werken bij VANGRUNDERBEEK S. & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANGRUNDERBEEK S. & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANGRUNDERBEEK S. & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANGRUNDERBEEK S. & CO. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

 • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

 • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

  Regio: ERPS-KWERPS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Koekelare (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • DRINGEND GEZOCHT: Student met interesse in mode regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Studentenjob

  Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

 • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Studentenjob

  Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

 • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

 • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

  Type: Studentenjob

  OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

 • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

Zoek naar antwoorden van VANGRUNDERBEEK S. & CO in sociale netwerken
Look for responds of VANGRUNDERBEEK S. & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANGRUNDERBEEK S. & CO. Laat een reactie achter voor VANGRUNDERBEEK S. & CO. VANGRUNDERBEEK S. & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANGRUNDERBEEK S. & CO. Leave a respond for VANGRUNDERBEEK S. & CO. VANGRUNDERBEEK S. & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANGRUNDERBEEK S. & CO op de google maps. Adres en contacten VANGRUNDERBEEK S. & CO
Location of VANGRUNDERBEEK S. & CO on the google maps. Address and contacts of VANGRUNDERBEEK S. & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come VANGRUNDERBEEK S. & CO VANGRUNDERBEEK S. & CO: TAVERNE CHEZ LES AMIS | WINDSOR COLLECTION | SIGURD VANDENBULCKE | COIFFURE MONIQUE | LexaSoft

Other related companies as VANGRUNDERBEEK S. & CO: TAVERNE CHEZ LES AMIS | WINDSOR COLLECTION | SIGURD VANDENBULCKE | COIFFURE MONIQUE | LexaSoft

VANGRUNDERBEEK S. & CO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANGRUNDERBEEK S. & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03215118408. Het bedrijf VANGRUNDERBEEK S. & CO bevindt zich op het adres: DORP 21; 1933; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 417,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VANGRUNDERBEEK S. & CO is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANGRUNDERBEEK S. & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANGRUNDERBEEK S. & CO, openstaande posities, locatie van VANGRUNDERBEEK S. & CO op de kaart.

VANGRUNDERBEEK S. & CO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANGRUNDERBEEK S. & CO, company assigned to the tax number BE03215118408. The company VANGRUNDERBEEK S. & CO is located at the address: DORP 21; 1933; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 417,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VANGRUNDERBEEK S. & CO is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANGRUNDERBEEK S. & CO is not available. You also can look at reviews of VANGRUNDERBEEK S. & CO, open positions, location of VANGRUNDERBEEK S. & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANGRUNDERBEEK S. & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANGRUNDERBEEK S. & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANGRUNDERBEEK S. & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANGRUNDERBEEK S. & CO, employees, financial statistics.