ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV

Contactgegevens ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vogelenzangstraat 1 9552 Borsbek, België

Telefoon (phone): 32.53 62 36 86 32.53 62 36 86

Fax (fax): 32.53 63 08 88 32.53 63 08 88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV
Products information ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05186614990
Ondernemingsnummer: 5313781738
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Desserts,milk-based

Product categorie (product category): Dairy products; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV
(Get full report from official database of BE for ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV
Addition kinds of activities for ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV

3678. Elektronische connectoren | Electronic connectors
01799902. Bananenbos | Banana grove
17419906. Vuurvaste of zure baksteen metselwerk | Refractory or acid brick masonry
17710102. Grouting werk | Grouting work
17990101. Bowlingbaan installatie | Bowling alley installation
25319906. Zitplaatsen, diverse openbare vervoersmiddelen | Seats, miscellaneous public conveyances
27540502. Kranten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Newspapers: gravure printing, not published on site
30691006. Gegoten rubber producten | Molded rubber products
36799915. Spraakcontroles | Voice controls
50850202. Verpakking, industrieel | Packing, industrial

Werken bij ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV in sociale netwerken
Look for responds of ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV. Laat een reactie achter voor ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV. ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV. Leave a respond for ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV. ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV op de google maps. Adres en contacten ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV
Location of ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV on the google maps. Address and contacts of ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV: HUIS NADINE | AUGUSTE RAMPEN | CHRISTIAN MACHTELINCK | VLAMINCK G & Zonen | DE STROOPER

Other related companies as ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV: HUIS NADINE | AUGUSTE RAMPEN | CHRISTIAN MACHTELINCK | VLAMINCK G & Zonen | DE STROOPER

ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05186614990. Het bedrijf ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV bevindt zich op het adres: Vogelenzangstraat 1 9552 Borsbek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dairy products; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Desserts,milk-based.
De hoofdactiviteit van ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV, openstaande posities, locatie van ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV op de kaart.

ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV, company assigned to the tax number BE05186614990. The company ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV is located at the address: Vogelenzangstraat 1 9552 Borsbek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dairy products; Food and Related Products. List of products are Desserts,milk-based.
The main activity of ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV is not available. You also can look at reviews of ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV, open positions, location of ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZUIVELPRODUKTEN GOOSSENS NV, employees, financial statistics.