VLAMINCK G & Zonen

Contactgegevens VLAMINCK G & Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAMINCK G & Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAMINCK G & Zonen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pothoekstraat 166; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 236 44 17; 03 270 91 70; 03 270 91 71; 03 270 91 75; 03 270 91 76 (+32-03 236 44 17; 03 270 91 70; 03 270 91 71; 03 270 91 75; 03 270 91 76) 03 236 44 17; 03 270 91 70; 03 270 91 71; 03 270 91 75; 03 270 91 76 (+32-03 236 44 17; 03 270 91 70; 03 270 91 71; 03 270 91 75; 03 270 91 76)

Fax (fax): 03 235 64 53 (+32-03 235 64 53) 03 235 64 53 (+32-03 235 64 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAMINCK G & Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAMINCK G & Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAMINCK G & Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAMINCK G & Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAMINCK G & Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAMINCK G & Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAMINCK G & Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAMINCK G & Zonen
Products information VLAMINCK G & Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE09618499755
Ondernemingsnummer: 9121643066
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Paper hangers

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAMINCK G & Zonen
(Get full report from official database of BE for VLAMINCK G & Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAMINCK G & Zonen
Addition kinds of activities for VLAMINCK G & Zonen

22119921. Schrobdoeken | Scrub cloths
23530000. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate
38739900. Horloges, horloges, horloges en onderdelen, nec | Watches, clocks, watchcases, and parts, nec
79220301. Amateur theatrale onderneming | Amateur theatrical company

Werken bij VLAMINCK G & Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAMINCK G & Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAMINCK G & Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAMINCK G & Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van VLAMINCK G & Zonen in sociale netwerken
Look for responds of VLAMINCK G & Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAMINCK G & Zonen. Laat een reactie achter voor VLAMINCK G & Zonen. VLAMINCK G & Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAMINCK G & Zonen. Leave a respond for VLAMINCK G & Zonen. VLAMINCK G & Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAMINCK G & Zonen op de google maps. Adres en contacten VLAMINCK G & Zonen
Location of VLAMINCK G & Zonen on the google maps. Address and contacts of VLAMINCK G & Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAMINCK G & Zonen VLAMINCK G & Zonen: COIFFURE CARINE | Continental Shipping & Agency Cy-Division of FP-Distribution nv | IL PANINO | MICHEL CICHON | SOLARIUM MARY SUN

Other related companies as VLAMINCK G & Zonen: COIFFURE CARINE | Continental Shipping & Agency Cy-Division of FP-Distribution nv | IL PANINO | MICHEL CICHON | SOLARIUM MARY SUN

VLAMINCK G & Zonen is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAMINCK G & Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09618499755. Het bedrijf VLAMINCK G & Zonen bevindt zich op het adres: Pothoekstraat 166; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 381,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Paper hangers.
De hoofdactiviteit van VLAMINCK G & Zonen is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAMINCK G & Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAMINCK G & Zonen, openstaande posities, locatie van VLAMINCK G & Zonen op de kaart.

VLAMINCK G & Zonen is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAMINCK G & Zonen, company assigned to the tax number BE09618499755. The company VLAMINCK G & Zonen is located at the address: Pothoekstraat 166; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 381,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. List of products are Paper hangers.
The main activity of VLAMINCK G & Zonen is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAMINCK G & Zonen is not available. You also can look at reviews of VLAMINCK G & Zonen, open positions, location of VLAMINCK G & Zonen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAMINCK G & Zonen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAMINCK G & Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAMINCK G & Zonen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAMINCK G & Zonen, employees, financial statistics.