KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV
Private companiesCoal Mining • KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV

Contactgegevens KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 115,Dagmoedstraat 9500 Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): 32.54 41 21 33 32.54 41 21 33

Fax (fax): 32.54 41 74 29 32.54 41 74 29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV
Products information KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06094635009
Ondernemingsnummer: 3508178710
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 844,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Cheese

Product categorie (product category): Dairy products; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV
(Get full report from official database of BE for KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV
Addition kinds of activities for KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV

283301. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
20410106. Grahammeel | Graham flour
23250101. Dungarees: mannen, jongeren en jongens | Dungarees: men's, youths', and boys'
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
31310506. bovendeel | Uppers

Werken bij KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Service Engineer binnendienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JVS SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV in sociale netwerken
Look for responds of KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV. Laat een reactie achter voor KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV. KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV. Leave a respond for KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV. KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV op de google maps. Adres en contacten KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV
Location of KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV on the google maps. Address and contacts of KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV: Bourjouani M | Herman Philippe SCRL | TANKSTATION DE KINDEREN | Guyette P | TotalZoo ASBL

Other related companies as KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV: Bourjouani M | Herman Philippe SCRL | TANKSTATION DE KINDEREN | Guyette P | TotalZoo ASBL

KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06094635009. Het bedrijf KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV bevindt zich op het adres: 115,Dagmoedstraat 9500 Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 844,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dairy products; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Cheese.
De hoofdactiviteit van KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV, openstaande posities, locatie van KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV op de kaart.

KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV, company assigned to the tax number BE06094635009. The company KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV is located at the address: 115,Dagmoedstraat 9500 Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 844,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dairy products; Food and Related Products. List of products are Cheese.
The main activity of KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV is not available. You also can look at reviews of KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV, open positions, location of KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAASIMPORT TEMMERMAN WILLY & DESIREE NV, employees, financial statistics.