TANKSTATION DE KINDEREN

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • TANKSTATION DE KINDEREN
Private companiesCoal Mining • TANKSTATION DE KINDEREN

Contactgegevens TANKSTATION DE KINDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TANKSTATION DE KINDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TANKSTATION DE KINDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 4; 2380; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14655003 (+32-14655003) 14655003 (+32-14655003)

Fax (fax): +32 (15) 630-87-82 +32 (15) 630-87-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TANKSTATION DE KINDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TANKSTATION DE KINDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TANKSTATION DE KINDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TANKSTATION DE KINDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TANKSTATION DE KINDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TANKSTATION DE KINDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TANKSTATION DE KINDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TANKSTATION DE KINDEREN
Products information TANKSTATION DE KINDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE06872741699
Ondernemingsnummer: 2995391845
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in TANKSTATION DE KINDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TANKSTATION DE KINDEREN
(Get full report from official database of BE for TANKSTATION DE KINDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TANKSTATION DE KINDEREN
Addition kinds of activities for TANKSTATION DE KINDEREN

448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
874899. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec
20130103. Kalf's voetjelly, van gekocht vlees | Calf's foot jelly, from purchased meat
20839904. Roggemout | Rye malt
22530202. Jassen, breien | Jackets, knit
50130200. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
52119908. Thuiscentra | Home centers
73420202. Uitroeien en ontsmetten | Exterminating and fumigating
86999906. Vliegclub | Flying club

Werken bij TANKSTATION DE KINDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TANKSTATION DE KINDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TANKSTATION DE KINDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TANKSTATION DE KINDEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • afwas en keukenhulp (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    afwas doen , kleine karweien in de keuken ,helpen keuken kuisen

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van TANKSTATION DE KINDEREN in sociale netwerken
Look for responds of TANKSTATION DE KINDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TANKSTATION DE KINDEREN. Laat een reactie achter voor TANKSTATION DE KINDEREN. TANKSTATION DE KINDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TANKSTATION DE KINDEREN. Leave a respond for TANKSTATION DE KINDEREN. TANKSTATION DE KINDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TANKSTATION DE KINDEREN op de google maps. Adres en contacten TANKSTATION DE KINDEREN
Location of TANKSTATION DE KINDEREN on the google maps. Address and contacts of TANKSTATION DE KINDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come TANKSTATION DE KINDEREN TANKSTATION DE KINDEREN: SHELL | D.D.P. FINANCE SPRL | JOSE HEINE | Delagrange M | J.E.S. sprl

Other related companies as TANKSTATION DE KINDEREN: SHELL | D.D.P. FINANCE SPRL | JOSE HEINE | Delagrange M | J.E.S. sprl

TANKSTATION DE KINDEREN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TANKSTATION DE KINDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06872741699. Het bedrijf TANKSTATION DE KINDEREN bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 4; 2380; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 313,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in TANKSTATION DE KINDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TANKSTATION DE KINDEREN is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TANKSTATION DE KINDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TANKSTATION DE KINDEREN, openstaande posities, locatie van TANKSTATION DE KINDEREN op de kaart.

TANKSTATION DE KINDEREN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TANKSTATION DE KINDEREN, company assigned to the tax number BE06872741699. The company TANKSTATION DE KINDEREN is located at the address: GROTE BAAN 4; 2380; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 313,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in TANKSTATION DE KINDEREN were not found.
The main activity of TANKSTATION DE KINDEREN is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TANKSTATION DE KINDEREN is not available. You also can look at reviews of TANKSTATION DE KINDEREN, open positions, location of TANKSTATION DE KINDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TANKSTATION DE KINDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TANKSTATION DE KINDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TANKSTATION DE KINDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TANKSTATION DE KINDEREN, employees, financial statistics.