Cap 2000 Informatique scris

Contactgegevens Cap 2000 Informatique scris: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cap 2000 Informatique scris: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cap 2000 Informatique scris

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ernest Laurent 274; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Telefoon (phone): 02 387 34 45 (+32-02 387 34 45) 02 387 34 45 (+32-02 387 34 45)

Fax (fax): 02 387 25 14 (+32-02 387 25 14) 02 387 25 14 (+32-02 387 25 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cap 2000 Informatique scris: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cap 2000 Informatique scris"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cap 2000 Informatique scris"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cap 2000 Informatique scris, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cap 2000 Informatique scris. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cap 2000 Informatique scris, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cap 2000 Informatique scris. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cap 2000 Informatique scris
Products information Cap 2000 Informatique scris

BTW identificatienummer (tax): BE06416259765
Ondernemingsnummer: 7937591552
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Internet - Services

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cap 2000 Informatique scris
(Get full report from official database of BE for Cap 2000 Informatique scris)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cap 2000 Informatique scris
Addition kinds of activities for Cap 2000 Informatique scris

509399. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
33310207. Platen (primair), koper | Slabs (primary), copper
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
76410000. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair

Werken bij Cap 2000 Informatique scris: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cap 2000 Informatique scris: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cap 2000 Informatique scris. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cap 2000 Informatique scris. Looking for open vacancies in other companies

  • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

Zoek naar antwoorden van Cap 2000 Informatique scris in sociale netwerken
Look for responds of Cap 2000 Informatique scris in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cap 2000 Informatique scris. Laat een reactie achter voor Cap 2000 Informatique scris. Cap 2000 Informatique scris bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cap 2000 Informatique scris. Leave a respond for Cap 2000 Informatique scris. Cap 2000 Informatique scris on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cap 2000 Informatique scris op de google maps. Adres en contacten Cap 2000 Informatique scris
Location of Cap 2000 Informatique scris on the google maps. Address and contacts of Cap 2000 Informatique scris

Andere gerelateerde bedrijven als come Cap 2000 Informatique scris Cap 2000 Informatique scris: COPAS/VةRONIQUE | ANNIE POORTEMAN | SNACK-BAR LE CALAO | LUC VERCAMMEN | Beno?t Pesesse

Other related companies as Cap 2000 Informatique scris: COPAS/VةRONIQUE | ANNIE POORTEMAN | SNACK-BAR LE CALAO | LUC VERCAMMEN | Beno?t Pesesse

Cap 2000 Informatique scris is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cap 2000 Informatique scris, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06416259765. Het bedrijf Cap 2000 Informatique scris bevindt zich op het adres: Rue Ernest Laurent 274; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Internet - Webdesign. Lijst met producten zijn Internet - Services.
De hoofdactiviteit van Cap 2000 Informatique scris is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cap 2000 Informatique scris is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cap 2000 Informatique scris, openstaande posities, locatie van Cap 2000 Informatique scris op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cap 2000 Informatique scris is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cap 2000 Informatique scris, company assigned to the tax number BE06416259765. The company Cap 2000 Informatique scris is located at the address: Rue Ernest Laurent 274; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Internet - Webdesign. List of products are Internet - Services.
The main activity of Cap 2000 Informatique scris is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cap 2000 Informatique scris is not available. You also can look at reviews of Cap 2000 Informatique scris, open positions, location of Cap 2000 Informatique scris on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cap 2000 Informatique scris, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cap 2000 Informatique scris, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cap 2000 Informatique scris, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cap 2000 Informatique scris, employees, financial statistics.