SNACK-BAR LE CALAO

Contactgegevens SNACK-BAR LE CALAO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK-BAR LE CALAO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK-BAR LE CALAO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENGELANDSTRAAT 42; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25370978 (+32-25370978) 25370978 (+32-25370978)

Fax (fax): +32 (55) 549-19-72 +32 (55) 549-19-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK-BAR LE CALAO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK-BAR LE CALAO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK-BAR LE CALAO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK-BAR LE CALAO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK-BAR LE CALAO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK-BAR LE CALAO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK-BAR LE CALAO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK-BAR LE CALAO
Products information SNACK-BAR LE CALAO

BTW identificatienummer (tax): BE07473419189
Ondernemingsnummer: 2421630859
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in SNACK-BAR LE CALAO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK-BAR LE CALAO
(Get full report from official database of BE for SNACK-BAR LE CALAO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK-BAR LE CALAO
Addition kinds of activities for SNACK-BAR LE CALAO

7352. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
20640104. Vruchten gekandeld, gekristalliseerd of geglazuurd | Fruits candied, crystallized, or glazed
23949904. Zeilen: gemaakt van aangekochte materialen | Sails: made from purchased materials
34919900. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
92290000. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec

Werken bij SNACK-BAR LE CALAO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK-BAR LE CALAO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK-BAR LE CALAO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK-BAR LE CALAO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • BIJLESLERAREN VOOR ANALYTISCHE VAKKEN (regio Haacht - Aarschot - Diest/VLAAMS-BRABANT) (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAD2018

Zoek naar antwoorden van SNACK-BAR LE CALAO in sociale netwerken
Look for responds of SNACK-BAR LE CALAO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK-BAR LE CALAO. Laat een reactie achter voor SNACK-BAR LE CALAO. SNACK-BAR LE CALAO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK-BAR LE CALAO. Leave a respond for SNACK-BAR LE CALAO. SNACK-BAR LE CALAO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK-BAR LE CALAO op de google maps. Adres en contacten SNACK-BAR LE CALAO
Location of SNACK-BAR LE CALAO on the google maps. Address and contacts of SNACK-BAR LE CALAO

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK-BAR LE CALAO SNACK-BAR LE CALAO: NBR NUSSBAUMER NV | RICHARD COCLET | DELHAIZE | Ferme du Ch?teau de Louvignies | KURT BRIERS

Other related companies as SNACK-BAR LE CALAO: NBR NUSSBAUMER NV | RICHARD COCLET | DELHAIZE | Ferme du Ch?teau de Louvignies | KURT BRIERS

SNACK-BAR LE CALAO is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK-BAR LE CALAO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473419189. Het bedrijf SNACK-BAR LE CALAO bevindt zich op het adres: ENGELANDSTRAAT 42; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in SNACK-BAR LE CALAO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNACK-BAR LE CALAO is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK-BAR LE CALAO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK-BAR LE CALAO, openstaande posities, locatie van SNACK-BAR LE CALAO op de kaart.

SNACK-BAR LE CALAO is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK-BAR LE CALAO, company assigned to the tax number BE07473419189. The company SNACK-BAR LE CALAO is located at the address: ENGELANDSTRAAT 42; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. Products created in SNACK-BAR LE CALAO were not found.
The main activity of SNACK-BAR LE CALAO is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK-BAR LE CALAO is not available. You also can look at reviews of SNACK-BAR LE CALAO, open positions, location of SNACK-BAR LE CALAO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK-BAR LE CALAO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK-BAR LE CALAO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK-BAR LE CALAO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK-BAR LE CALAO, employees, financial statistics.