NBR NUSSBAUMER NV

Contactgegevens NBR NUSSBAUMER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NBR NUSSBAUMER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NBR NUSSBAUMER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1500-Halle, België

Telefoon (phone): 02-357.09.40 (+32-02-357.09.40) 02-357.09.40 (+32-02-357.09.40)

Fax (fax): 02-354.96.79 (+32-02-354.96.79) 02-354.96.79 (+32-02-354.96.79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NBR NUSSBAUMER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NBR NUSSBAUMER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NBR NUSSBAUMER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NBR NUSSBAUMER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NBR NUSSBAUMER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NBR NUSSBAUMER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NBR NUSSBAUMER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NBR NUSSBAUMER NV
Products information NBR NUSSBAUMER NV

BTW identificatienummer (tax): BE03987182617
Ondernemingsnummer: 5319549560
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 815,000 EUR
Werknemers (employees): 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in NBR NUSSBAUMER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NBR NUSSBAUMER NV
(Get full report from official database of BE for NBR NUSSBAUMER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NBR NUSSBAUMER NV
Addition kinds of activities for NBR NUSSBAUMER NV

267700. enveloppen | Envelopes
508204. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
15419911. Vrachtwagen en auto assemblage fabrieksbouw | Truck and automobile assembly plant construction
37699906. Ruimte capsules | Space capsules
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk
39990806. Kerstboom ornamenten, behalve elektrische en glas | Christmas tree ornaments, except electrical and glass
54999903. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets
73890302. Aflossingsdienst van de coupon | Coupon redemption service

Werken bij NBR NUSSBAUMER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NBR NUSSBAUMER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NBR NUSSBAUMER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NBR NUSSBAUMER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van NBR NUSSBAUMER NV in sociale netwerken
Look for responds of NBR NUSSBAUMER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NBR NUSSBAUMER NV. Laat een reactie achter voor NBR NUSSBAUMER NV. NBR NUSSBAUMER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NBR NUSSBAUMER NV. Leave a respond for NBR NUSSBAUMER NV. NBR NUSSBAUMER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NBR NUSSBAUMER NV op de google maps. Adres en contacten NBR NUSSBAUMER NV
Location of NBR NUSSBAUMER NV on the google maps. Address and contacts of NBR NUSSBAUMER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NBR NUSSBAUMER NV NBR NUSSBAUMER NV: CAF? DE BRUXELLES | AQUA PROCESS | MARC DOMBRECHT | P. ROUYER | LESAGE-VANDEVELDE

Other related companies as NBR NUSSBAUMER NV: CAF? DE BRUXELLES | AQUA PROCESS | MARC DOMBRECHT | P. ROUYER | LESAGE-VANDEVELDE

NBR NUSSBAUMER NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NBR NUSSBAUMER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03987182617. Het bedrijf NBR NUSSBAUMER NV bevindt zich op het adres: 1500-Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 815,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in NBR NUSSBAUMER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NBR NUSSBAUMER NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NBR NUSSBAUMER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NBR NUSSBAUMER NV, openstaande posities, locatie van NBR NUSSBAUMER NV op de kaart.

NBR NUSSBAUMER NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is NBR NUSSBAUMER NV, company assigned to the tax number BE03987182617. The company NBR NUSSBAUMER NV is located at the address: 1500-Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 15 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 815,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in NBR NUSSBAUMER NV were not found.
The main activity of NBR NUSSBAUMER NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NBR NUSSBAUMER NV is not available. You also can look at reviews of NBR NUSSBAUMER NV, open positions, location of NBR NUSSBAUMER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NBR NUSSBAUMER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NBR NUSSBAUMER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NBR NUSSBAUMER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NBR NUSSBAUMER NV, employees, financial statistics.