MERCATRON NEW MEDIA

Contactgegevens MERCATRON NEW MEDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERCATRON NEW MEDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERCATRON NEW MEDIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidslaan 1; 3290; Diest, België

Telefoon (phone): 013 32 31 91; 013 35 52 03 (+32-013 32 31 91; 013 35 52 03) 013 32 31 91; 013 35 52 03 (+32-013 32 31 91; 013 35 52 03)

Fax (fax): 013 32 77 81; 013 32 31 93; 013 52 31 93 (+32-013 32 77 81; 013 32 31 93; 013 52 31 93) 013 32 77 81; 013 32 31 93; 013 52 31 93 (+32-013 32 77 81; 013 32 31 93; 013 52 31 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERCATRON NEW MEDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERCATRON NEW MEDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERCATRON NEW MEDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERCATRON NEW MEDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERCATRON NEW MEDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERCATRON NEW MEDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERCATRON NEW MEDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERCATRON NEW MEDIA
Products information MERCATRON NEW MEDIA

BTW identificatienummer (tax): BE01507568359
Ondernemingsnummer: 8284759521
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Advertising agencies & consultants; Communication consultants; Telemarketing; Direct marketing - Consultants; Management consultants; Marketing - Consultants; Market research agencies; Media centres; Internet - Webdesign

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERCATRON NEW MEDIA
(Get full report from official database of BE for MERCATRON NEW MEDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERCATRON NEW MEDIA
Addition kinds of activities for MERCATRON NEW MEDIA

346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
26310405. Latex bord | Latex board
37110104. Auto's, elektrische, montage van | Cars, electric, assembly of
38250211. Functiegeneratoren | Function generators
59999922. Verkoop schuur | Sales barn
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad
83999908. Sociale verandering associatie | Social change association
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij MERCATRON NEW MEDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERCATRON NEW MEDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERCATRON NEW MEDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERCATRON NEW MEDIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADA Transport

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

Zoek naar antwoorden van MERCATRON NEW MEDIA in sociale netwerken
Look for responds of MERCATRON NEW MEDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERCATRON NEW MEDIA. Laat een reactie achter voor MERCATRON NEW MEDIA. MERCATRON NEW MEDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERCATRON NEW MEDIA. Leave a respond for MERCATRON NEW MEDIA. MERCATRON NEW MEDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERCATRON NEW MEDIA op de google maps. Adres en contacten MERCATRON NEW MEDIA
Location of MERCATRON NEW MEDIA on the google maps. Address and contacts of MERCATRON NEW MEDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come MERCATRON NEW MEDIA MERCATRON NEW MEDIA: Sint-Andreas | Couronne (La) | FA. BEDECO | LUC DEJONCKHEERE | MOREAU DE MELEN B-(OID)

Other related companies as MERCATRON NEW MEDIA: Sint-Andreas | Couronne (La) | FA. BEDECO | LUC DEJONCKHEERE | MOREAU DE MELEN B-(OID)

MERCATRON NEW MEDIA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERCATRON NEW MEDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01507568359. Het bedrijf MERCATRON NEW MEDIA bevindt zich op het adres: Nijverheidslaan 1; 3290; Diest. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 693,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Internet - Services. Lijst met producten zijn Advertising agencies & consultants; Communication consultants; Telemarketing; Direct marketing - Consultants; Management consultants; Marketing - Consultants; Market research agencies; Media centres; Internet - Webdesign.
De hoofdactiviteit van MERCATRON NEW MEDIA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERCATRON NEW MEDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERCATRON NEW MEDIA, openstaande posities, locatie van MERCATRON NEW MEDIA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MERCATRON NEW MEDIA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERCATRON NEW MEDIA, company assigned to the tax number BE01507568359. The company MERCATRON NEW MEDIA is located at the address: Nijverheidslaan 1; 3290; Diest. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 693,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Internet - Services. List of products are Advertising agencies & consultants; Communication consultants; Telemarketing; Direct marketing - Consultants; Management consultants; Marketing - Consultants; Market research agencies; Media centres; Internet - Webdesign.
The main activity of MERCATRON NEW MEDIA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MERCATRON NEW MEDIA is not available. You also can look at reviews of MERCATRON NEW MEDIA, open positions, location of MERCATRON NEW MEDIA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERCATRON NEW MEDIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERCATRON NEW MEDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERCATRON NEW MEDIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERCATRON NEW MEDIA, employees, financial statistics.