MOREAU DE MELEN B-(OID)

Contactgegevens MOREAU DE MELEN B-(OID): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOREAU DE MELEN B-(OID): address, phone, fax, email, website, opening hours

MOREAU DE MELEN B-(OID)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Antoine Carnière 155; 6180; Courcelles, België

Telefoon (phone): 071 45 33 16 (+32-071 45 33 16) 071 45 33 16 (+32-071 45 33 16)

Fax (fax): +32 (15) 966-22-26 +32 (15) 966-22-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOREAU DE MELEN B-(OID): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOREAU DE MELEN B-(OID)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOREAU DE MELEN B-(OID)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOREAU DE MELEN B-(OID), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOREAU DE MELEN B-(OID). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOREAU DE MELEN B-(OID), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOREAU DE MELEN B-(OID). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOREAU DE MELEN B-(OID)
Products information MOREAU DE MELEN B-(OID)

BTW identificatienummer (tax): BE06541229248
Ondernemingsnummer: 5723571777
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MOREAU DE MELEN B-(OID) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOREAU DE MELEN B-(OID)
(Get full report from official database of BE for MOREAU DE MELEN B-(OID))

Aanvulling soorten activiteiten voor MOREAU DE MELEN B-(OID)
Addition kinds of activities for MOREAU DE MELEN B-(OID)

363401. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
399912. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
794803. Racehorse zorg | Racehorse care
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
26530204. Pads, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, solid fiber: made from purchased materials
39491300. Team sportuitrusting | Team sports equipment
73759901. Gegevensbasis informatie retrieval | Data base information retrieval
86310000. Arbeidsorganisaties | Labor organizations

Werken bij MOREAU DE MELEN B-(OID): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOREAU DE MELEN B-(OID): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOREAU DE MELEN B-(OID). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOREAU DE MELEN B-(OID). Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

Zoek naar antwoorden van MOREAU DE MELEN B-(OID) in sociale netwerken
Look for responds of MOREAU DE MELEN B-(OID) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOREAU DE MELEN B-(OID). Laat een reactie achter voor MOREAU DE MELEN B-(OID). MOREAU DE MELEN B-(OID) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOREAU DE MELEN B-(OID). Leave a respond for MOREAU DE MELEN B-(OID). MOREAU DE MELEN B-(OID) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOREAU DE MELEN B-(OID) op de google maps. Adres en contacten MOREAU DE MELEN B-(OID)
Location of MOREAU DE MELEN B-(OID) on the google maps. Address and contacts of MOREAU DE MELEN B-(OID)

Andere gerelateerde bedrijven als come MOREAU DE MELEN B-(OID) MOREAU DE MELEN B-(OID): Up Stairs NV | A.I.D. | VAN LEUFFELEN L. & ZN | CRUYSBERGHS GLASWERKEN | CADAUTO

Other related companies as MOREAU DE MELEN B-(OID): Up Stairs NV | A.I.D. | VAN LEUFFELEN L. & ZN | CRUYSBERGHS GLASWERKEN | CADAUTO

MOREAU DE MELEN B-(OID) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOREAU DE MELEN B-(OID), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06541229248. Het bedrijf MOREAU DE MELEN B-(OID) bevindt zich op het adres: Rue Antoine Carnière 155; 6180; Courcelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 155,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Osteopaths. Producten gemaakt in MOREAU DE MELEN B-(OID) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOREAU DE MELEN B-(OID) is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOREAU DE MELEN B-(OID) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOREAU DE MELEN B-(OID), openstaande posities, locatie van MOREAU DE MELEN B-(OID) op de kaart.

MOREAU DE MELEN B-(OID) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOREAU DE MELEN B-(OID), company assigned to the tax number BE06541229248. The company MOREAU DE MELEN B-(OID) is located at the address: Rue Antoine Carnière 155; 6180; Courcelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 155,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Osteopaths. Products created in MOREAU DE MELEN B-(OID) were not found.
The main activity of MOREAU DE MELEN B-(OID) is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOREAU DE MELEN B-(OID) is not available. You also can look at reviews of MOREAU DE MELEN B-(OID), open positions, location of MOREAU DE MELEN B-(OID) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOREAU DE MELEN B-(OID), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOREAU DE MELEN B-(OID), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOREAU DE MELEN B-(OID), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOREAU DE MELEN B-(OID), employees, financial statistics.