Classic

Contactgegevens Classic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Classic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Classic

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Couronne 242; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 648 35 66; 02 648 66 32; 02 626 04 40 (+32-02 648 35 66; 02 648 66 32; 02 626 04 40) 02 648 35 66; 02 648 66 32; 02 626 04 40 (+32-02 648 35 66; 02 648 66 32; 02 626 04 40)

Fax (fax): 02 640 28 28 (+32-02 640 28 28) 02 640 28 28 (+32-02 640 28 28)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Classic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Classic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Classic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Classic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Classic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Classic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Classic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Classic
Products information Classic

BTW identificatienummer (tax): BE07739288330
Ondernemingsnummer: 3961914062
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Contractors - Alterations; Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Classic
(Get full report from official database of BE for Classic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Classic
Addition kinds of activities for Classic

7361. Uitzendbureaus | Employment agencies
34960000. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
50630601. Batterijen, droge cel | Batteries, dry cell
51690203. Kooldioxide | Carbon dioxide
65190000. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
82220000. Junior colleges | Junior colleges

Werken bij Classic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Classic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Classic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Classic. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

 • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

 • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

 • Elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

 • Samensteller (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Overpelt is TRIXXO Jobs op zoek naar gemotiveerde lassers/samenstellers.

 • werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

 • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

 • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

  Regio: Berlijn

  Bedrijf: BASF ANTWERPEN

  Type: Vaste Job

  Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

 • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

Zoek naar antwoorden van Classic in sociale netwerken
Look for responds of Classic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Classic. Laat een reactie achter voor Classic. Classic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Classic. Leave a respond for Classic. Classic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Classic op de google maps. Adres en contacten Classic
Location of Classic on the google maps. Address and contacts of Classic

Andere gerelateerde bedrijven als come Classic Classic: MARCEL PIROTON | JEAN-PIERRE SPELGATTI | Hairstyling Sandra | MUTUALIT? CHR?TIENNE | Boesmans SPRL

Other related companies as Classic: MARCEL PIROTON | JEAN-PIERRE SPELGATTI | Hairstyling Sandra | MUTUALIT? CHR?TIENNE | Boesmans SPRL

Classic is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Classic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07739288330. Het bedrijf Classic bevindt zich op het adres: Avenue de la Couronne 242; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Classic is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Classic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Classic, openstaande posities, locatie van Classic op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Classic is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Classic, company assigned to the tax number BE07739288330. The company Classic is located at the address: Avenue de la Couronne 242; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Contractors - Alterations; Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Classic is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Classic is not available. You also can look at reviews of Classic, open positions, location of Classic on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Classic, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Classic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Classic, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Classic, employees, financial statistics.