Hairstyling Sandra

Contactgegevens Hairstyling Sandra: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hairstyling Sandra: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hairstyling Sandra

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herentalsebaan 239; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 321 23 65 (+32-03 321 23 65) 03 321 23 65 (+32-03 321 23 65)

Fax (fax): +32 (16) 893-56-21 +32 (16) 893-56-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hairstyling Sandra: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hairstyling Sandra"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hairstyling Sandra"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hairstyling Sandra, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hairstyling Sandra. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hairstyling Sandra, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hairstyling Sandra. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hairstyling Sandra
Products information Hairstyling Sandra

BTW identificatienummer (tax): BE03691375732
Ondernemingsnummer: 8700866699
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Hairstyling Sandra zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hairstyling Sandra
(Get full report from official database of BE for Hairstyling Sandra)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hairstyling Sandra
Addition kinds of activities for Hairstyling Sandra

325599. Klei vuurvaste materialen, nec | Clay refractories, nec
325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
332499. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
34629905. hoefijzers | Horseshoes
35310500. Schrapers, graders, rollers en dergelijke apparatuur | Scrapers, graders, rollers, and similar equipment
36790302. oscillatoren | Oscillators
38260400. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers
51220301. Diergeneesmiddelen | Animal medicines

Werken bij Hairstyling Sandra: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hairstyling Sandra: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hairstyling Sandra. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hairstyling Sandra. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van Hairstyling Sandra in sociale netwerken
Look for responds of Hairstyling Sandra in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hairstyling Sandra. Laat een reactie achter voor Hairstyling Sandra. Hairstyling Sandra bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hairstyling Sandra. Leave a respond for Hairstyling Sandra. Hairstyling Sandra on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hairstyling Sandra op de google maps. Adres en contacten Hairstyling Sandra
Location of Hairstyling Sandra on the google maps. Address and contacts of Hairstyling Sandra

Andere gerelateerde bedrijven als come Hairstyling Sandra Hairstyling Sandra: R?SIDENCE CLOS ST REMI | Agris | CENTR'AUTO | Het Huis Van De Kapper | DE KAASHALLE

Other related companies as Hairstyling Sandra: R?SIDENCE CLOS ST REMI | Agris | CENTR'AUTO | Het Huis Van De Kapper | DE KAASHALLE

Hairstyling Sandra is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hairstyling Sandra, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03691375732. Het bedrijf Hairstyling Sandra bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 239; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Hairstyling Sandra zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hairstyling Sandra is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hairstyling Sandra is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hairstyling Sandra, openstaande posities, locatie van Hairstyling Sandra op de kaart.

Hairstyling Sandra is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hairstyling Sandra, company assigned to the tax number BE03691375732. The company Hairstyling Sandra is located at the address: Herentalsebaan 239; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Hairstyling Sandra were not found.
The main activity of Hairstyling Sandra is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hairstyling Sandra is not available. You also can look at reviews of Hairstyling Sandra, open positions, location of Hairstyling Sandra on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hairstyling Sandra, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hairstyling Sandra, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hairstyling Sandra, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hairstyling Sandra, employees, financial statistics.