DURIAU OSCAR & FILS SA

Contactgegevens DURIAU OSCAR & FILS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DURIAU OSCAR & FILS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DURIAU OSCAR & FILS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1410-Waterloo, België

Telefoon (phone): 02-354.97.14 (+32-02-354.97.14) 02-354.97.14 (+32-02-354.97.14)

Fax (fax): 02-354.54.71 (+32-02-354.54.71) 02-354.54.71 (+32-02-354.54.71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DURIAU OSCAR & FILS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DURIAU OSCAR & FILS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DURIAU OSCAR & FILS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DURIAU OSCAR & FILS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DURIAU OSCAR & FILS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DURIAU OSCAR & FILS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DURIAU OSCAR & FILS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DURIAU OSCAR & FILS SA
Products information DURIAU OSCAR & FILS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09959075927
Ondernemingsnummer: 3582336425
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 345,000 EUR
Werknemers (employees): 9
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DURIAU OSCAR & FILS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DURIAU OSCAR & FILS SA
(Get full report from official database of BE for DURIAU OSCAR & FILS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DURIAU OSCAR & FILS SA
Addition kinds of activities for DURIAU OSCAR & FILS SA

422299. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
556199. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec
17419900. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
17999942. Doelsystemen installatie | Target systems installation
25190202. Juveniele meubels, rotan of riet: opgevuld of vlak | Juvenile furniture, rattan or reed: padded or plain
34919908. Stoomvallen | Steam traps
37140402. Defroster, motorvoertuig | Defrosters, motor vehicle
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
49619903. Stoomverwarmingssystemen (leveranciers van warmte) | Steam heating systems (suppliers of heat)

Werken bij DURIAU OSCAR & FILS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DURIAU OSCAR & FILS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DURIAU OSCAR & FILS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DURIAU OSCAR & FILS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van DURIAU OSCAR & FILS SA in sociale netwerken
Look for responds of DURIAU OSCAR & FILS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DURIAU OSCAR & FILS SA. Laat een reactie achter voor DURIAU OSCAR & FILS SA. DURIAU OSCAR & FILS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DURIAU OSCAR & FILS SA. Leave a respond for DURIAU OSCAR & FILS SA. DURIAU OSCAR & FILS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DURIAU OSCAR & FILS SA op de google maps. Adres en contacten DURIAU OSCAR & FILS SA
Location of DURIAU OSCAR & FILS SA on the google maps. Address and contacts of DURIAU OSCAR & FILS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DURIAU OSCAR & FILS SA DURIAU OSCAR & FILS SA: FLCHEMTURA BELGIUM NV | BAKKERIJ TOUSSAINT | IBM Informix Datamanagement Solutions NV | SETR RENOLD CONTINENTAL LTD | Brabopak BVBA

Other related companies as DURIAU OSCAR & FILS SA: FLCHEMTURA BELGIUM NV | BAKKERIJ TOUSSAINT | IBM Informix Datamanagement Solutions NV | SETR RENOLD CONTINENTAL LTD | Brabopak BVBA

DURIAU OSCAR & FILS SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DURIAU OSCAR & FILS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09959075927. Het bedrijf DURIAU OSCAR & FILS SA bevindt zich op het adres: 1410-Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 9 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 345,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DURIAU OSCAR & FILS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DURIAU OSCAR & FILS SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DURIAU OSCAR & FILS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DURIAU OSCAR & FILS SA, openstaande posities, locatie van DURIAU OSCAR & FILS SA op de kaart.

DURIAU OSCAR & FILS SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DURIAU OSCAR & FILS SA, company assigned to the tax number BE09959075927. The company DURIAU OSCAR & FILS SA is located at the address: 1410-Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 9 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 345,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DURIAU OSCAR & FILS SA were not found.
The main activity of DURIAU OSCAR & FILS SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DURIAU OSCAR & FILS SA is not available. You also can look at reviews of DURIAU OSCAR & FILS SA, open positions, location of DURIAU OSCAR & FILS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DURIAU OSCAR & FILS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DURIAU OSCAR & FILS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DURIAU OSCAR & FILS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DURIAU OSCAR & FILS SA, employees, financial statistics.