Christie's Interieur BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Christie's Interieur BVBA
Private companiesReal Estate • Christie's Interieur BVBA

Contactgegevens Christie's Interieur BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christie's Interieur BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christie's Interieur BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Louiza-Marialei 6; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 707 29 79 (+32-03 707 29 79) 03 707 29 79 (+32-03 707 29 79)

Fax (fax): 03 707 29 80 (+32-03 707 29 80) 03 707 29 80 (+32-03 707 29 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christie's Interieur BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christie's Interieur BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christie's Interieur BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christie's Interieur BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christie's Interieur BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christie's Interieur BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christie's Interieur BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christie's Interieur BVBA
Products information Christie's Interieur BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01921752929
Ondernemingsnummer: 1461151123
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Christie's Interieur BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christie's Interieur BVBA
(Get full report from official database of BE for Christie's Interieur BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christie's Interieur BVBA
Addition kinds of activities for Christie's Interieur BVBA

17319901. Bankinstallatie en service | Banking machine installation and service
20960201. Popcorn, al popped (behalve snoep bedekt) | Popcorn, already popped (except candy covered)
33150309. Draad, staal: geïsoleerd of gepantserd | Wire, steel: insulated or armored
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts

Werken bij Christie's Interieur BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christie's Interieur BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christie's Interieur BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christie's Interieur BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

 • Lasser (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

 • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

  Regio: POLLARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

 • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

 • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

 • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

 • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: STERKERAVEN

  Type: Vaste Job

  Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

 • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ipsos

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

 • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO Aarschot

  Type: Werfreserve

  Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Christie's Interieur BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Christie's Interieur BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christie's Interieur BVBA. Laat een reactie achter voor Christie's Interieur BVBA. Christie's Interieur BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christie's Interieur BVBA. Leave a respond for Christie's Interieur BVBA. Christie's Interieur BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christie's Interieur BVBA op de google maps. Adres en contacten Christie's Interieur BVBA
Location of Christie's Interieur BVBA on the google maps. Address and contacts of Christie's Interieur BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Christie's Interieur BVBA Christie's Interieur BVBA: PLAISIR DE LIRE | RIK VANDECAPPELLE | PETER NAUWELAERTS | Christel | PIERRE TREFOIS

Other related companies as Christie's Interieur BVBA: PLAISIR DE LIRE | RIK VANDECAPPELLE | PETER NAUWELAERTS | Christel | PIERRE TREFOIS

Christie's Interieur BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christie's Interieur BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01921752929. Het bedrijf Christie's Interieur BVBA bevindt zich op het adres: Louiza-Marialei 6; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Christie's Interieur BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christie's Interieur BVBA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christie's Interieur BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christie's Interieur BVBA, openstaande posities, locatie van Christie's Interieur BVBA op de kaart.

Christie's Interieur BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christie's Interieur BVBA, company assigned to the tax number BE01921752929. The company Christie's Interieur BVBA is located at the address: Louiza-Marialei 6; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Christie's Interieur BVBA were not found.
The main activity of Christie's Interieur BVBA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Christie's Interieur BVBA is not available. You also can look at reviews of Christie's Interieur BVBA, open positions, location of Christie's Interieur BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christie's Interieur BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christie's Interieur BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christie's Interieur BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christie's Interieur BVBA, employees, financial statistics.