RIK VANDECAPPELLE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • RIK VANDECAPPELLE
Private companiesReal Estate • RIK VANDECAPPELLE

Contactgegevens RIK VANDECAPPELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIK VANDECAPPELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIK VANDECAPPELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERVALSTRAAT 2; 8850; ARDOOIE, België

Telefoon (phone): 51744424 (+32-51744424) 51744424 (+32-51744424)

Fax (fax): +32 (12) 743-71-12 +32 (12) 743-71-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIK VANDECAPPELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIK VANDECAPPELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIK VANDECAPPELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIK VANDECAPPELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIK VANDECAPPELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIK VANDECAPPELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIK VANDECAPPELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIK VANDECAPPELLE
Products information RIK VANDECAPPELLE

BTW identificatienummer (tax): BE02023101806
Ondernemingsnummer: 6845825195
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in RIK VANDECAPPELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIK VANDECAPPELLE
(Get full report from official database of BE for RIK VANDECAPPELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIK VANDECAPPELLE
Addition kinds of activities for RIK VANDECAPPELLE

2895. Carbon zwart | Carbon black
7519. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
225399. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
679401. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour
26749903. Glassine zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Glassine bags: made from purchased materials
38430118. Sterilisatoren, tandheelkunde | Sterilizers, dental
86610131. moskeeën | Mosques
96210203. Autoriteit vergunning en inspectie kantoor, overheid | Motor vehicle licensing and inspection office, government

Werken bij RIK VANDECAPPELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIK VANDECAPPELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIK VANDECAPPELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIK VANDECAPPELLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

 • Operator chemie Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Vio-Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

 • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

 • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student winkelbediende (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

 • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

  Type: Vaste Job

  In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

 • Vrachtwagenchauffeur CE - Truckdriver CE (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TORNADOTRANS

  Type: Vaste Job

  Containertrafiek België ----- Container traffic Belgium

 • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

  Type: Vaste Job

  We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

 • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

 • Personal trainer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

  Type: Zelfstandige activiteit

  - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

Zoek naar antwoorden van RIK VANDECAPPELLE in sociale netwerken
Look for responds of RIK VANDECAPPELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIK VANDECAPPELLE. Laat een reactie achter voor RIK VANDECAPPELLE. RIK VANDECAPPELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIK VANDECAPPELLE. Leave a respond for RIK VANDECAPPELLE. RIK VANDECAPPELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIK VANDECAPPELLE op de google maps. Adres en contacten RIK VANDECAPPELLE
Location of RIK VANDECAPPELLE on the google maps. Address and contacts of RIK VANDECAPPELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come RIK VANDECAPPELLE RIK VANDECAPPELLE: COMARFO | P.C. SCHORPIOEN | De Waele M | VRIJE LAGERE SCHOOL | PETER VERMEIREN

Other related companies as RIK VANDECAPPELLE: COMARFO | P.C. SCHORPIOEN | De Waele M | VRIJE LAGERE SCHOOL | PETER VERMEIREN

RIK VANDECAPPELLE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIK VANDECAPPELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02023101806. Het bedrijf RIK VANDECAPPELLE bevindt zich op het adres: WATERVALSTRAAT 2; 8850; ARDOOIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 140,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in RIK VANDECAPPELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIK VANDECAPPELLE is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIK VANDECAPPELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIK VANDECAPPELLE, openstaande posities, locatie van RIK VANDECAPPELLE op de kaart.

RIK VANDECAPPELLE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIK VANDECAPPELLE, company assigned to the tax number BE02023101806. The company RIK VANDECAPPELLE is located at the address: WATERVALSTRAAT 2; 8850; ARDOOIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 140,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boucheries. Products created in RIK VANDECAPPELLE were not found.
The main activity of RIK VANDECAPPELLE is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RIK VANDECAPPELLE is not available. You also can look at reviews of RIK VANDECAPPELLE, open positions, location of RIK VANDECAPPELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIK VANDECAPPELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIK VANDECAPPELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIK VANDECAPPELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIK VANDECAPPELLE, employees, financial statistics.