CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL
Private companiesNondepository Credit Institutions • CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL

Contactgegevens CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Bois 171; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 55 46 12; 0476 40 17 26 (+32-064 55 46 12; 0476 40 17 26) 064 55 46 12; 0476 40 17 26 (+32-064 55 46 12; 0476 40 17 26)

Fax (fax): 064 55 46 12 (+32-064 55 46 12) 064 55 46 12 (+32-064 55 46 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL
Products information CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09014526367
Ondernemingsnummer: 9081268310
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL
Addition kinds of activities for CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL

3566. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
421202. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
20759902. Sojabonenmeel en grits | Soybean flour and grits
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
29110200. Lichte destillaten | Light distillates
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
50519902. Bars, metaal | Bars, metal
59459900. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession

Werken bij CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

 • WEVER (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in de vaste nacht.

 • Automecanicien (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

  Regio: GINGELOM

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

  Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

  Type: Vaste Job

  Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

 • Dispatcher (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

 • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

 • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

 • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL. CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL. Leave a respond for CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL. CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL
Location of CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL: SYLVAIN VERSYCK | IMPRIMERIE DE LOMBAERT | IBS INTERNATIONAL | Promenade | ROBERT BOUDART

Other related companies as CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL: SYLVAIN VERSYCK | IMPRIMERIE DE LOMBAERT | IBS INTERNATIONAL | Promenade | ROBERT BOUDART

CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09014526367. Het bedrijf CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Bois 171; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL op de kaart.

CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL, company assigned to the tax number BE09014526367. The company CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL is located at the address: Rue des Bois 171; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL, open positions, location of CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN DUTILLEUX SPRL, employees, financial statistics.