ROBERT BOUDART

Contactgegevens ROBERT BOUDART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT BOUDART: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT BOUDART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE MAI 4; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27706150 (+32-27706150) 27706150 (+32-27706150)

Fax (fax): +32 (58) 906-88-90 +32 (58) 906-88-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT BOUDART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT BOUDART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT BOUDART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT BOUDART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT BOUDART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT BOUDART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT BOUDART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT BOUDART
Products information ROBERT BOUDART

BTW identificatienummer (tax): BE02284301757
Ondernemingsnummer: 6016082763
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT BOUDART
(Get full report from official database of BE for ROBERT BOUDART)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT BOUDART
Addition kinds of activities for ROBERT BOUDART

3792. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
822100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
841201. Kunstgallerij | Art gallery
34969913. Nietjes, gemaakt van gekochte draad | Staples, made from purchased wire
37320204. Ijsboten, bouw en reparatie | Iceboats, building and repairing
50840506. jigs | Jigs

Werken bij ROBERT BOUDART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT BOUDART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT BOUDART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT BOUDART. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

 • Monteur / productiearbeider (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

 • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Productie Manager (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

 • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

 • Technisch magazijnier (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

 • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

 • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VAN CALSTER

  Type: Vaste Job

  Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

 • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

 • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: WATTONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

Zoek naar antwoorden van ROBERT BOUDART in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT BOUDART in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT BOUDART. Laat een reactie achter voor ROBERT BOUDART. ROBERT BOUDART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT BOUDART. Leave a respond for ROBERT BOUDART. ROBERT BOUDART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT BOUDART op de google maps. Adres en contacten ROBERT BOUDART
Location of ROBERT BOUDART on the google maps. Address and contacts of ROBERT BOUDART

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT BOUDART ROBERT BOUDART: DVS Eurometaal NV | 'T WIEL | MAISON TENTATION | M. ARCHAMBEAU | Creanova

Other related companies as ROBERT BOUDART: DVS Eurometaal NV | 'T WIEL | MAISON TENTATION | M. ARCHAMBEAU | Creanova

ROBERT BOUDART is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT BOUDART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02284301757. Het bedrijf ROBERT BOUDART bevindt zich op het adres: PLACE DE MAI 4; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 191,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT BOUDART is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT BOUDART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT BOUDART, openstaande posities, locatie van ROBERT BOUDART op de kaart.

ROBERT BOUDART is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT BOUDART, company assigned to the tax number BE02284301757. The company ROBERT BOUDART is located at the address: PLACE DE MAI 4; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 191,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT BOUDART is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT BOUDART is not available. You also can look at reviews of ROBERT BOUDART, open positions, location of ROBERT BOUDART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT BOUDART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT BOUDART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT BOUDART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT BOUDART, employees, financial statistics.