Charlie's Décor

Contactgegevens Charlie's Décor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charlie's Décor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Charlie's Décor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Francs 54; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 35 13 77 (+32-071 35 13 77) 071 35 13 77 (+32-071 35 13 77)

Fax (fax): 071 35 13 77 (+32-071 35 13 77) 071 35 13 77 (+32-071 35 13 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charlie's Décor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charlie's Décor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charlie's Décor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charlie's Décor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charlie's Décor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charlie's Décor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charlie's Décor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charlie's Décor
Products information Charlie's Décor

BTW identificatienummer (tax): BE05720001220
Ondernemingsnummer: 8701416015
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Charlie's Décor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charlie's Décor
(Get full report from official database of BE for Charlie's Décor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Charlie's Décor
Addition kinds of activities for Charlie's Décor

506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
30870000. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
39110106. Parel sieraden, natuurlijk of gekweekt | Pearl jewelry, natural or cultured
49530302. Sanitaire stortplaatswerking | Sanitary landfill operation
51419900. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
55419901. Vulstations, benzine | Filling stations, gasoline
61110101. Boerenhuisadministratie | Farmers home administration

Werken bij Charlie's Décor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charlie's Décor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charlie's Décor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charlie's Décor. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • HUISHOUDHULP VOOR SCHELLEBELLE (SCHELLEBELLE)

  Regio: SCHELLEBELLE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving van Schellebelle.

 • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AMBY IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

 • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

  Regio: HOMBEEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

 • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

 • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

 • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

 • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Charlie's Décor in sociale netwerken
Look for responds of Charlie's Décor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charlie's Décor. Laat een reactie achter voor Charlie's Décor. Charlie's Décor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charlie's Décor. Leave a respond for Charlie's Décor. Charlie's Décor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charlie's Décor op de google maps. Adres en contacten Charlie's Décor
Location of Charlie's Décor on the google maps. Address and contacts of Charlie's Décor

Andere gerelateerde bedrijven als come Charlie's Décor Charlie's Décor: Marechal J P | APARTHOTEL E & C | SEASCAPE SHIPPING | GUY MARESCAUX | HUIS MARJOLIJNTJE

Other related companies as Charlie's Décor: Marechal J P | APARTHOTEL E & C | SEASCAPE SHIPPING | GUY MARESCAUX | HUIS MARJOLIJNTJE

Charlie's Décor is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Charlie's Décor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05720001220. Het bedrijf Charlie's Décor bevindt zich op het adres: Rue des Francs 54; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 803,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Charlie's Décor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Charlie's Décor is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charlie's Décor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charlie's Décor, openstaande posities, locatie van Charlie's Décor op de kaart.

Charlie's Décor is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Charlie's Décor, company assigned to the tax number BE05720001220. The company Charlie's Décor is located at the address: Rue des Francs 54; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 803,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Charlie's Décor were not found.
The main activity of Charlie's Décor is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Charlie's Décor is not available. You also can look at reviews of Charlie's Décor, open positions, location of Charlie's Décor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charlie's Décor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charlie's Décor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charlie's Décor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charlie's Décor, employees, financial statistics.