HUIS MARJOLIJNTJE

Contactgegevens HUIS MARJOLIJNTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS MARJOLIJNTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS MARJOLIJNTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDERSTEENWEG 503; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11312112 (+32-11312112) 11312112 (+32-11312112)

Fax (fax): +32 (60) 628-11-71 +32 (60) 628-11-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS MARJOLIJNTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS MARJOLIJNTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS MARJOLIJNTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS MARJOLIJNTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS MARJOLIJNTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS MARJOLIJNTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS MARJOLIJNTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS MARJOLIJNTJE
Products information HUIS MARJOLIJNTJE

BTW identificatienummer (tax): BE02132415771
Ondernemingsnummer: 6214660644
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HUIS MARJOLIJNTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS MARJOLIJNTJE
(Get full report from official database of BE for HUIS MARJOLIJNTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS MARJOLIJNTJE
Addition kinds of activities for HUIS MARJOLIJNTJE

2541. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
20799908. Salade-oliën, behalve maïs: groente geraffineerd | Salad oils, except corn: vegetable refined
22111204. Chambrays | Chambrays
24260205. Plukkerstokjes | Picker stick blanks
28249901. Acrylvezels | Acrylic fibers
30690305. Kappen, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Capes, vulcanized rubber or rubberized fabric
35450300. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
76990101. Kaliber, meter, en andere machinisten instrument reparatie | Caliper, gauge, and other machinists' instrument repair

Werken bij HUIS MARJOLIJNTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS MARJOLIJNTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS MARJOLIJNTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS MARJOLIJNTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van HUIS MARJOLIJNTJE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS MARJOLIJNTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS MARJOLIJNTJE. Laat een reactie achter voor HUIS MARJOLIJNTJE. HUIS MARJOLIJNTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS MARJOLIJNTJE. Leave a respond for HUIS MARJOLIJNTJE. HUIS MARJOLIJNTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS MARJOLIJNTJE op de google maps. Adres en contacten HUIS MARJOLIJNTJE
Location of HUIS MARJOLIJNTJE on the google maps. Address and contacts of HUIS MARJOLIJNTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS MARJOLIJNTJE HUIS MARJOLIJNTJE: B.C. ALL STARS LIONS | Kemps | ERIC LONNEUX | VL.FED.JEUGDH.&JONGERENC. | USEG

Other related companies as HUIS MARJOLIJNTJE: B.C. ALL STARS LIONS | Kemps | ERIC LONNEUX | VL.FED.JEUGDH.&JONGERENC. | USEG

HUIS MARJOLIJNTJE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS MARJOLIJNTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02132415771. Het bedrijf HUIS MARJOLIJNTJE bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDERSTEENWEG 503; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in HUIS MARJOLIJNTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS MARJOLIJNTJE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS MARJOLIJNTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS MARJOLIJNTJE, openstaande posities, locatie van HUIS MARJOLIJNTJE op de kaart.

HUIS MARJOLIJNTJE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS MARJOLIJNTJE, company assigned to the tax number BE02132415771. The company HUIS MARJOLIJNTJE is located at the address: SINT-TRUIDERSTEENWEG 503; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in HUIS MARJOLIJNTJE were not found.
The main activity of HUIS MARJOLIJNTJE is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS MARJOLIJNTJE is not available. You also can look at reviews of HUIS MARJOLIJNTJE, open positions, location of HUIS MARJOLIJNTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS MARJOLIJNTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS MARJOLIJNTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS MARJOLIJNTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS MARJOLIJNTJE, employees, financial statistics.