Carmetum

Contactgegevens Carmetum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carmetum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carmetum

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestersteenweg 249; 3510; Hasselt (Kermt), België

Telefoon (phone): 011 25 46 55 (+32-011 25 46 55) 011 25 46 55 (+32-011 25 46 55)

Fax (fax): +32 (61) 970-80-46 +32 (61) 970-80-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carmetum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carmetum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carmetum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carmetum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carmetum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carmetum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carmetum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carmetum
Products information Carmetum

BTW identificatienummer (tax): BE09013427734
Ondernemingsnummer: 5876556396
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 435,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Furniture - Garden

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carmetum
(Get full report from official database of BE for Carmetum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carmetum
Addition kinds of activities for Carmetum

4225. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
35190205. Radiatoren, stationaire motor | Radiators, stationary engine
37249903. Koelsystemen, vliegtuigmotor | Cooling systems, aircraft engine
38290113. Spanningsindicatoren, vliegtuigmotor | Thrust power indicators, aircraft engine
75380103. Motor reparatie, behalve diesel: auto | Engine repair, except diesel: automotive

Werken bij Carmetum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carmetum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carmetum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carmetum. Looking for open vacancies in other companies

 • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

 • montagemedewerkers DAG (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor klant met vestiging in Poperinge zijn we op zoek naar montagemedewerkster in Dag. U staat in voor het monteren, in elkaar steken van stukken volgens plan

 • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

 • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

 • Elektromechanieker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

 • Bandenmonteur (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

 • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

 • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

  Regio: ZARREN

  Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Charles

  Type: Vaste Job

  Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

 • Sales & Marketing manager (EINE)

  Regio: EINE

  Bedrijf: IC-SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Carmetum in sociale netwerken
Look for responds of Carmetum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carmetum. Laat een reactie achter voor Carmetum. Carmetum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carmetum. Leave a respond for Carmetum. Carmetum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carmetum op de google maps. Adres en contacten Carmetum
Location of Carmetum on the google maps. Address and contacts of Carmetum

Andere gerelateerde bedrijven als come Carmetum Carmetum: N. SLANGEN | GALLOT-FERMEUSE | Van de Velde Fr猫res Ets | St Sebastiaan | SOLVAY S.A.

Other related companies as Carmetum: N. SLANGEN | GALLOT-FERMEUSE | Van de Velde Fr猫res Ets | St Sebastiaan | SOLVAY S.A.

Carmetum is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carmetum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09013427734. Het bedrijf Carmetum bevindt zich op het adres: Diestersteenweg 249; 3510; Hasselt (Kermt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 435,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Furniture - Garden.
De hoofdactiviteit van Carmetum is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carmetum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carmetum, openstaande posities, locatie van Carmetum op de kaart.

Carmetum is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carmetum, company assigned to the tax number BE09013427734. The company Carmetum is located at the address: Diestersteenweg 249; 3510; Hasselt (Kermt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 435,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Furniture - Garden.
The main activity of Carmetum is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Carmetum is not available. You also can look at reviews of Carmetum, open positions, location of Carmetum on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carmetum, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carmetum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carmetum, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carmetum, employees, financial statistics.