Van de Velde Fr猫res Ets

Contactgegevens Van de Velde Fr猫res Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van de Velde Fr猫res Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van de Velde Fr猫res Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Cheneau 40; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Ham-sur-Heure), België

Telefoon (phone): 071 43 85 09 (+32-071 43 85 09) 071 43 85 09 (+32-071 43 85 09)

Fax (fax): +32 (61) 792-59-47 +32 (61) 792-59-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van de Velde Fr猫res Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van de Velde Fr猫res Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van de Velde Fr猫res Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van de Velde Fr猫res Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van de Velde Fr猫res Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van de Velde Fr猫res Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van de Velde Fr猫res Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van de Velde Fr猫res Ets
Products information Van de Velde Fr猫res Ets

BTW identificatienummer (tax): BE05066314697
Ondernemingsnummer: 9897827148
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Van de Velde Fr猫res Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Potatoes - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van de Velde Fr猫res Ets
(Get full report from official database of BE for Van de Velde Fr猫res Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van de Velde Fr猫res Ets
Addition kinds of activities for Van de Velde Fr猫res Ets

371599. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
37519901. Frames, motorfiets en fiets | Frames, motorcycle and bicycle
37929903. Camping aanhangwagens en chassis | Camping trailers and chassis
38290209. magnetometers | Magnetometers

Werken bij Van de Velde Fr猫res Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van de Velde Fr猫res Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van de Velde Fr猫res Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van de Velde Fr猫res Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • CHAUFFEUR CE VOOR TRANSPORT STEENSLAG OF ZAND (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Rekkem zoeken wij een vrachtwagenchauffeur en zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Nationaal transport van steenslag of zand Hoofdzakelijk transport met kipper van en naar bedrijven Bestelbonnen laten aftekenen bij de klant

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van Van de Velde Fr猫res Ets in sociale netwerken
Look for responds of Van de Velde Fr猫res Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van de Velde Fr猫res Ets. Laat een reactie achter voor Van de Velde Fr猫res Ets. Van de Velde Fr猫res Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van de Velde Fr猫res Ets. Leave a respond for Van de Velde Fr猫res Ets. Van de Velde Fr猫res Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van de Velde Fr猫res Ets op de google maps. Adres en contacten Van de Velde Fr猫res Ets
Location of Van de Velde Fr猫res Ets on the google maps. Address and contacts of Van de Velde Fr猫res Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Van de Velde Fr猫res Ets Van de Velde Fr猫res Ets: NOBELS-INDUSTRIES | HET LOONDERHOF | Boeckmans Walter BVBA | EDITACK MARKETING BUSINESS | THE SALES FACTORY

Other related companies as Van de Velde Fr猫res Ets: NOBELS-INDUSTRIES | HET LOONDERHOF | Boeckmans Walter BVBA | EDITACK MARKETING BUSINESS | THE SALES FACTORY

Van de Velde Fr猫res Ets is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van de Velde Fr猫res Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05066314697. Het bedrijf Van de Velde Fr猫res Ets bevindt zich op het adres: Rue du Cheneau 40; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Ham-sur-Heure). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Potatoes - Whol.. Producten gemaakt in Van de Velde Fr猫res Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van de Velde Fr猫res Ets is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van de Velde Fr猫res Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van de Velde Fr猫res Ets, openstaande posities, locatie van Van de Velde Fr猫res Ets op de kaart.

Van de Velde Fr猫res Ets is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van de Velde Fr猫res Ets, company assigned to the tax number BE05066314697. The company Van de Velde Fr猫res Ets is located at the address: Rue du Cheneau 40; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Ham-sur-Heure). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Potatoes - Whol.. Products created in Van de Velde Fr猫res Ets were not found.
The main activity of Van de Velde Fr猫res Ets is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van de Velde Fr猫res Ets is not available. You also can look at reviews of Van de Velde Fr猫res Ets, open positions, location of Van de Velde Fr猫res Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van de Velde Fr猫res Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van de Velde Fr猫res Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van de Velde Fr猫res Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van de Velde Fr猫res Ets, employees, financial statistics.