Carli M

Contactgegevens Carli M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carli M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carli M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vervloesem 46; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 771 91 59 (+32-02 771 91 59) 02 771 91 59 (+32-02 771 91 59)

Fax (fax): 02 771 91 59 (+32-02 771 91 59) 02 771 91 59 (+32-02 771 91 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carli M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carli M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carli M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carli M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carli M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carli M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carli M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carli M
Products information Carli M

BTW identificatienummer (tax): BE07404479980
Ondernemingsnummer: 6075958251
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Carli M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carli M
(Get full report from official database of BE for Carli M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carli M
Addition kinds of activities for Carli M

363401. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
508507. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
27410604. Technische documenten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Technical papers: publishing only, not printed on site
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
34420202. Louver deuren, metaal | Louver doors, metal
50849905. Hydraulische systemen apparatuur en benodigdheden | Hydraulic systems equipment and supplies

Werken bij Carli M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carli M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carli M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carli M. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker 2 ploegen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

 • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

 • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

 • Metser (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

 • Calibration Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

 • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: SBARRO

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

 • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: POLLET-GEKIERE

  Type: Vaste Job

  vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

 • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

 • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

 • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van Carli M in sociale netwerken
Look for responds of Carli M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carli M. Laat een reactie achter voor Carli M. Carli M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carli M. Leave a respond for Carli M. Carli M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carli M op de google maps. Adres en contacten Carli M
Location of Carli M on the google maps. Address and contacts of Carli M

Andere gerelateerde bedrijven als come Carli M Carli M: CARROSSERIE MUYLLE | Litheor Construct | Sud Fiduciaire SPRL | KENNETH'S SNOOKERCLUB - TAVERNE | SOLVAY S.A.

Other related companies as Carli M: CARROSSERIE MUYLLE | Litheor Construct | Sud Fiduciaire SPRL | KENNETH'S SNOOKERCLUB - TAVERNE | SOLVAY S.A.

Carli M is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carli M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07404479980. Het bedrijf Carli M bevindt zich op het adres: Rue Vervloesem 46; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 216,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Carli M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carli M is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carli M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carli M, openstaande posities, locatie van Carli M op de kaart.

Carli M is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carli M, company assigned to the tax number BE07404479980. The company Carli M is located at the address: Rue Vervloesem 46; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 216,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Carli M were not found.
The main activity of Carli M is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Carli M is not available. You also can look at reviews of Carli M, open positions, location of Carli M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carli M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carli M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carli M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carli M, employees, financial statistics.