Sud Fiduciaire SPRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Sud Fiduciaire SPRL
Private companiesBusiness Services • Sud Fiduciaire SPRL

Contactgegevens Sud Fiduciaire SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sud Fiduciaire SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sud Fiduciaire SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Général Patton 52; 6700; Arlon, België

Telefoon (phone): 063 24 21 00 (+32-063 24 21 00) 063 24 21 00 (+32-063 24 21 00)

Fax (fax): 063 24 21 03 (+32-063 24 21 03) 063 24 21 03 (+32-063 24 21 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sud Fiduciaire SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sud Fiduciaire SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sud Fiduciaire SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sud Fiduciaire SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sud Fiduciaire SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sud Fiduciaire SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sud Fiduciaire SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sud Fiduciaire SPRL
Products information Sud Fiduciaire SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03700164794
Ondernemingsnummer: 7338562011
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 513,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Fiduciairies; Accountants

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sud Fiduciaire SPRL
(Get full report from official database of BE for Sud Fiduciaire SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sud Fiduciaire SPRL
Addition kinds of activities for Sud Fiduciaire SPRL

367903. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
20330104. Pizza saus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Pizza sauce: packaged in cans, jars, etc.
38279913. Optische uitlijning en weergave instrumenten | Optical alignment and display instruments
42120200. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
50650301. Condensatoren, elektronisch | Capacitors, electronic
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij Sud Fiduciaire SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sud Fiduciaire SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sud Fiduciaire SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sud Fiduciaire SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

  • Magazijnier (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Diest zoeken wij medewerkers op de verzending Taken: - Het gemaakte glas vastzetten op de karren en klaarmaken voor verzending - Deze karren moeten dan ook verplaatst worden met de heftruck - Werken met een scanner en een laadlijst de nodig materialen bij elkaar halen

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent(e) zaterdagvoormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Jobstudent(e) dient iedere zaterdagvoormiddag helpen verkopen in de winkel, bestellingen klaarmaken, atelierwerk, ...

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Sud Fiduciaire SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Sud Fiduciaire SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sud Fiduciaire SPRL. Laat een reactie achter voor Sud Fiduciaire SPRL. Sud Fiduciaire SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sud Fiduciaire SPRL. Leave a respond for Sud Fiduciaire SPRL. Sud Fiduciaire SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sud Fiduciaire SPRL op de google maps. Adres en contacten Sud Fiduciaire SPRL
Location of Sud Fiduciaire SPRL on the google maps. Address and contacts of Sud Fiduciaire SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Sud Fiduciaire SPRL Sud Fiduciaire SPRL: Yabadoe | ALDI | D'ENFER | AB&C | Roland's Caf茅

Other related companies as Sud Fiduciaire SPRL: Yabadoe | ALDI | D'ENFER | AB&C | Roland's Caf茅

Sud Fiduciaire SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sud Fiduciaire SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03700164794. Het bedrijf Sud Fiduciaire SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Général Patton 52; 6700; Arlon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 513,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Law consultants. Lijst met producten zijn Fiduciairies; Accountants.
De hoofdactiviteit van Sud Fiduciaire SPRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sud Fiduciaire SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sud Fiduciaire SPRL, openstaande posities, locatie van Sud Fiduciaire SPRL op de kaart.

Sud Fiduciaire SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sud Fiduciaire SPRL, company assigned to the tax number BE03700164794. The company Sud Fiduciaire SPRL is located at the address: Avenue du Général Patton 52; 6700; Arlon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 513,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Law consultants. List of products are Fiduciairies; Accountants.
The main activity of Sud Fiduciaire SPRL is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sud Fiduciaire SPRL is not available. You also can look at reviews of Sud Fiduciaire SPRL, open positions, location of Sud Fiduciaire SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sud Fiduciaire SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sud Fiduciaire SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sud Fiduciaire SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sud Fiduciaire SPRL, employees, financial statistics.