Capelle JC SPRL

Contactgegevens Capelle JC SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Capelle JC SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Capelle JC SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Georges Henri 333; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 735 49 15 (+32-02 735 49 15) 02 735 49 15 (+32-02 735 49 15)

Fax (fax): 02 732 60 71 (+32-02 732 60 71) 02 732 60 71 (+32-02 732 60 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Capelle JC SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Capelle JC SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Capelle JC SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Capelle JC SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Capelle JC SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Capelle JC SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Capelle JC SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Capelle JC SPRL
Products information Capelle JC SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09374053955
Ondernemingsnummer: 2573242187
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Capelle JC SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Capelle JC SPRL
(Get full report from official database of BE for Capelle JC SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Capelle JC SPRL
Addition kinds of activities for Capelle JC SPRL

17990700. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
29110507. Teer of residu | Tar or residuum
32219904. Geneeskunde flessen, glas | Medicine bottles, glass
36210000. Motoren en generatoren | Motors and generators
37140120. Olieverzinkers, motorvoertuig | Oil strainers, motor vehicle
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems

Werken bij Capelle JC SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Capelle JC SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Capelle JC SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Capelle JC SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

 • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

 • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

 • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

 • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

 • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Wienerberger

  Type: Vaste Job

  Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

 • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Vaste Job

  Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

 • Personal Trainer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

 • JUNIOR BUYER (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

Zoek naar antwoorden van Capelle JC SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Capelle JC SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Capelle JC SPRL. Laat een reactie achter voor Capelle JC SPRL. Capelle JC SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Capelle JC SPRL. Leave a respond for Capelle JC SPRL. Capelle JC SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Capelle JC SPRL op de google maps. Adres en contacten Capelle JC SPRL
Location of Capelle JC SPRL on the google maps. Address and contacts of Capelle JC SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Capelle JC SPRL Capelle JC SPRL: R. & P. DIAMOND TRADING | ERIC TIERELINCKX | Van Den Berghe A | GUIDO SCHOONBAERT | Goessens & Fils

Other related companies as Capelle JC SPRL: R. & P. DIAMOND TRADING | ERIC TIERELINCKX | Van Den Berghe A | GUIDO SCHOONBAERT | Goessens & Fils

Capelle JC SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Capelle JC SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09374053955. Het bedrijf Capelle JC SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Georges Henri 333; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Capelle JC SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Capelle JC SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Capelle JC SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Capelle JC SPRL, openstaande posities, locatie van Capelle JC SPRL op de kaart.

Capelle JC SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Capelle JC SPRL, company assigned to the tax number BE09374053955. The company Capelle JC SPRL is located at the address: Avenue Georges Henri 333; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Capelle JC SPRL were not found.
The main activity of Capelle JC SPRL is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Capelle JC SPRL is not available. You also can look at reviews of Capelle JC SPRL, open positions, location of Capelle JC SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Capelle JC SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Capelle JC SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Capelle JC SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Capelle JC SPRL, employees, financial statistics.