ERIC TIERELINCKX

Contactgegevens ERIC TIERELINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC TIERELINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC TIERELINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BATY 9; 5530; YVOIR, België

Telefoon (phone): 82612926 (+32-82612926) 82612926 (+32-82612926)

Fax (fax): +32 (87) 605-40-42 +32 (87) 605-40-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC TIERELINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC TIERELINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC TIERELINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC TIERELINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC TIERELINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC TIERELINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC TIERELINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC TIERELINCKX
Products information ERIC TIERELINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE03712249755
Ondernemingsnummer: 6590393066
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 256,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ERIC TIERELINCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC TIERELINCKX
(Get full report from official database of BE for ERIC TIERELINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC TIERELINCKX
Addition kinds of activities for ERIC TIERELINCKX

723199. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
24490204. Emmers, emmers, vaten: hout, gecoördineerd | Pails, buckets, vats: wood, coopered
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
35690100. filters | Filters
48320106. Evangelie | Gospel
54990100. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores
78329901. Exposanten voor luchtvaartmaatschappijen, film | Exhibitors for airlines, motion picture
87310103. Voedselonderzoek | Food research
96510100. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency

Werken bij ERIC TIERELINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC TIERELINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC TIERELINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC TIERELINCKX. Looking for open vacancies in other companies

 • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

 • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

 • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

 • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Poetshulp (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

 • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: De Zandbank

  Type: Studentenjob

  Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

 • brandertechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

 • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

 • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

 • Taalcoach(es) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: EUROSPEAK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

 • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

Zoek naar antwoorden van ERIC TIERELINCKX in sociale netwerken
Look for responds of ERIC TIERELINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC TIERELINCKX. Laat een reactie achter voor ERIC TIERELINCKX. ERIC TIERELINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC TIERELINCKX. Leave a respond for ERIC TIERELINCKX. ERIC TIERELINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC TIERELINCKX op de google maps. Adres en contacten ERIC TIERELINCKX
Location of ERIC TIERELINCKX on the google maps. Address and contacts of ERIC TIERELINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC TIERELINCKX ERIC TIERELINCKX: Mephisto Concept Store Hasselt | Sénèse Grégoire | FA. ACAR-DOMA | COIFFURE LORD MARTIAL BIS | J.C. IPPON

Other related companies as ERIC TIERELINCKX: Mephisto Concept Store Hasselt | Sénèse Grégoire | FA. ACAR-DOMA | COIFFURE LORD MARTIAL BIS | J.C. IPPON

ERIC TIERELINCKX is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC TIERELINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03712249755. Het bedrijf ERIC TIERELINCKX bevindt zich op het adres: RUE DU BATY 9; 5530; YVOIR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 256,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in ERIC TIERELINCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC TIERELINCKX is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC TIERELINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC TIERELINCKX, openstaande posities, locatie van ERIC TIERELINCKX op de kaart.

ERIC TIERELINCKX is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC TIERELINCKX, company assigned to the tax number BE03712249755. The company ERIC TIERELINCKX is located at the address: RUE DU BATY 9; 5530; YVOIR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 256,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in ERIC TIERELINCKX were not found.
The main activity of ERIC TIERELINCKX is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC TIERELINCKX is not available. You also can look at reviews of ERIC TIERELINCKX, open positions, location of ERIC TIERELINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC TIERELINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC TIERELINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC TIERELINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC TIERELINCKX, employees, financial statistics.