Capelle B

Contactgegevens Capelle B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Capelle B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Capelle B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin du Bois Magonette 48; 1380; Lasne (Ohain), België

Telefoon (phone): 02 653 41 78 (+32-02 653 41 78) 02 653 41 78 (+32-02 653 41 78)

Fax (fax): +32 (63) 706-32-13 +32 (63) 706-32-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Capelle B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Capelle B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Capelle B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Capelle B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Capelle B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Capelle B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Capelle B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Capelle B
Products information Capelle B

BTW identificatienummer (tax): BE04328857421
Ondernemingsnummer: 2984954833
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Capelle B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Capelle B
(Get full report from official database of BE for Capelle B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Capelle B
Addition kinds of activities for Capelle B

281905. aluinen | Alums
299900. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
364700. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
20910319. Haring, Ingepakt | Herring, pickled
28190604. Isotopen, radioactief | Isotopes, radioactive
28440301. Keulen | Colognes
35230103. Combines (harvester-threshers) | Combines (harvester-threshers)
35320301. Koolbrekers, snijmachines en pulverisatoren | Coal breakers, cutters, and pulverizers
35520200. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle

Werken bij Capelle B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Capelle B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Capelle B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Capelle B. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

 • Machinesteller (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: t-interim Puurs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

 • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

 • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

 • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ENJOY LIFE

  Type: Studentenjob

  all round medewerker in Frituur

 • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

 • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

 • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VGD - Belgium

  Type: Vaste Job

  Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Veurne (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Veurne Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Capelle B in sociale netwerken
Look for responds of Capelle B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Capelle B. Laat een reactie achter voor Capelle B. Capelle B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Capelle B. Leave a respond for Capelle B. Capelle B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Capelle B op de google maps. Adres en contacten Capelle B
Location of Capelle B on the google maps. Address and contacts of Capelle B

Andere gerelateerde bedrijven als come Capelle B Capelle B: E.D.I.C. SA | CARLAIRE IMPRIMERIE | EDDY BOSSUYT | LIBRAIRIE POLYTEL | GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN

Other related companies as Capelle B: E.D.I.C. SA | CARLAIRE IMPRIMERIE | EDDY BOSSUYT | LIBRAIRIE POLYTEL | GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN

Capelle B is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Capelle B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04328857421. Het bedrijf Capelle B bevindt zich op het adres: Chemin du Bois Magonette 48; 1380; Lasne (Ohain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Capelle B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Capelle B is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Capelle B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Capelle B, openstaande posities, locatie van Capelle B op de kaart.

Capelle B is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Capelle B, company assigned to the tax number BE04328857421. The company Capelle B is located at the address: Chemin du Bois Magonette 48; 1380; Lasne (Ohain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in Capelle B were not found.
The main activity of Capelle B is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Capelle B is not available. You also can look at reviews of Capelle B, open positions, location of Capelle B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Capelle B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Capelle B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Capelle B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Capelle B, employees, financial statistics.