GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN

Contactgegevens GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraatseweg 63; 2990; Wuustwezel (Loenhout), België

Telefoon (phone): 03 669 87 30 (+32-03 669 87 30) 03 669 87 30 (+32-03 669 87 30)

Fax (fax): +32 (12) 609-23-96 +32 (12) 609-23-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN
Products information GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN

BTW identificatienummer (tax): BE05579376220
Ondernemingsnummer: 3498291015
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN
(Get full report from official database of BE for GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN
Addition kinds of activities for GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN

284201. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
27520901. Kranten, alleen gelithografeerd | Newspapers, lithographed only
28920214. Nitrosugars (explosieve) | Nitrosugars (explosive)
35560302. Ovens, bakkerij | Ovens, bakery
38279913. Optische uitlijning en weergave instrumenten | Optical alignment and display instruments

Werken bij GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Westende Priorijlaan (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    De winkel Priorijlaan 34, 8434 Westende-bad Openingsuren hoogseizoen (schoolvakanties, verlengde weekennds, half juni-half september): van maandag tot en met zondag van 7u tot 19u  laagseizoen: maandag: van 7u tot 13u, dinsdag tot en met zaterdag: van 7u tot 18u30, zondag gesloten Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN in sociale netwerken
Look for responds of GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN. Laat een reactie achter voor GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN. GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN. Leave a respond for GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN. GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN op de google maps. Adres en contacten GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN
Location of GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN on the google maps. Address and contacts of GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN: De Schranshoeve | Country & Western Shop (The) | MVG BVBA | Demuynck G | SMETCO

Other related companies as GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN: De Schranshoeve | Country & Western Shop (The) | MVG BVBA | Demuynck G | SMETCO

GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05579376220. Het bedrijf GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN bevindt zich op het adres: Hoogstraatseweg 63; 2990; Wuustwezel (Loenhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN, openstaande posities, locatie van GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN op de kaart.

GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN, company assigned to the tax number BE05579376220. The company GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN is located at the address: Hoogstraatseweg 63; 2990; Wuustwezel (Loenhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN were not found.
The main activity of GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN is not available. You also can look at reviews of GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN, open positions, location of GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR-CARR GEBROEDERS VERGAUWEN, employees, financial statistics.