Candaele Desmedt Decorzaak

Contactgegevens Candaele Desmedt Decorzaak: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Candaele Desmedt Decorzaak: address, phone, fax, email, website, opening hours

Candaele Desmedt Decorzaak

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beverenstraat 13; 8691; Alveringem (Leisele), België

Telefoon (phone): 058 29 93 79 (+32-058 29 93 79) 058 29 93 79 (+32-058 29 93 79)

Fax (fax): +32 (82) 451-11-30 +32 (82) 451-11-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Candaele Desmedt Decorzaak: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Candaele Desmedt Decorzaak"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Candaele Desmedt Decorzaak"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Candaele Desmedt Decorzaak, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Candaele Desmedt Decorzaak. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Candaele Desmedt Decorzaak, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Candaele Desmedt Decorzaak. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Candaele Desmedt Decorzaak
Products information Candaele Desmedt Decorzaak

BTW identificatienummer (tax): BE08471527099
Ondernemingsnummer: 2402404785
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Candaele Desmedt Decorzaak zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Candaele Desmedt Decorzaak
(Get full report from official database of BE for Candaele Desmedt Decorzaak)

Aanvulling soorten activiteiten voor Candaele Desmedt Decorzaak
Addition kinds of activities for Candaele Desmedt Decorzaak

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
555100. Boothandelaars | Boat dealers
721200. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
20460109. Zetmeel, nsk | Starch, nsk
35539915. Sjaalmachines, houtbewerking | Scarfing machines, woodworking
35569907. Pasta-machines | Pasta machinery
91210104. Wetgevende studie commissie | Legislative study commission

Werken bij Candaele Desmedt Decorzaak: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Candaele Desmedt Decorzaak: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Candaele Desmedt Decorzaak. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Candaele Desmedt Decorzaak. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

 • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

 • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

 • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

 • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

 • SCHOONMAAKHULP THUISZORG DIENSTENCHEQUES regio Zwijndrecht-Beveren (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: DIENST VOOR GEZINSZORG DE REGENBOOG VZW

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp die aan de slag wil gaan in de thuiszorg regio Zwijndrecht/Linkeroever/Beveren. U staat in voor het schoonmaken bij gezinnen aan huis, bejaarden en hulpbehoevenden. U bent tewerkgesteld in de afdeling poetsdienst met dienstencheques van de 'Dienst voor Gezinszorg De Regenboog' vzw.

 • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

 • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

 • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

 • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HABEAS

  Type: Vaste Job

  U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

 • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

Zoek naar antwoorden van Candaele Desmedt Decorzaak in sociale netwerken
Look for responds of Candaele Desmedt Decorzaak in social networks

Lees alle opmerkingen voor Candaele Desmedt Decorzaak. Laat een reactie achter voor Candaele Desmedt Decorzaak. Candaele Desmedt Decorzaak bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Candaele Desmedt Decorzaak. Leave a respond for Candaele Desmedt Decorzaak. Candaele Desmedt Decorzaak on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Candaele Desmedt Decorzaak op de google maps. Adres en contacten Candaele Desmedt Decorzaak
Location of Candaele Desmedt Decorzaak on the google maps. Address and contacts of Candaele Desmedt Decorzaak

Andere gerelateerde bedrijven als come Candaele Desmedt Decorzaak Candaele Desmedt Decorzaak: Bouwwerken Verhulst | STANDAARD BOEKHANDEL TIENEN | Creddy De Meyer | PEUGEOT-PLUYMAEKERS | HUIS MERODE

Other related companies as Candaele Desmedt Decorzaak: Bouwwerken Verhulst | STANDAARD BOEKHANDEL TIENEN | Creddy De Meyer | PEUGEOT-PLUYMAEKERS | HUIS MERODE

Candaele Desmedt Decorzaak is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Candaele Desmedt Decorzaak, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08471527099. Het bedrijf Candaele Desmedt Decorzaak bevindt zich op het adres: Beverenstraat 13; 8691; Alveringem (Leisele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 748,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Candaele Desmedt Decorzaak zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Candaele Desmedt Decorzaak is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Candaele Desmedt Decorzaak is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Candaele Desmedt Decorzaak, openstaande posities, locatie van Candaele Desmedt Decorzaak op de kaart.

Candaele Desmedt Decorzaak is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Candaele Desmedt Decorzaak, company assigned to the tax number BE08471527099. The company Candaele Desmedt Decorzaak is located at the address: Beverenstraat 13; 8691; Alveringem (Leisele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 748,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Candaele Desmedt Decorzaak were not found.
The main activity of Candaele Desmedt Decorzaak is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Candaele Desmedt Decorzaak is not available. You also can look at reviews of Candaele Desmedt Decorzaak, open positions, location of Candaele Desmedt Decorzaak on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Candaele Desmedt Decorzaak, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Candaele Desmedt Decorzaak, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Candaele Desmedt Decorzaak, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Candaele Desmedt Decorzaak, employees, financial statistics.