HUIS MERODE

Contactgegevens HUIS MERODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS MERODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS MERODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTLAAN 244; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89718615 (+32-89718615) 89718615 (+32-89718615)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS MERODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS MERODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS MERODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS MERODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS MERODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS MERODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS MERODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS MERODE
Products information HUIS MERODE

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur, Rideaux.. Produits: Tissus de D茅coration.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Eclairage et 茅quipements du foyer. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS MERODE
(Get full report from official database of BE for HUIS MERODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS MERODE
Addition kinds of activities for HUIS MERODE

224104. Webbing, vlechten en banding | Webbing, braids and belting
23290000. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
50130110. bumpers | Bumpers
60810000. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
91990400. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government

Werken bij HUIS MERODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS MERODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS MERODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS MERODE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • Bijlesgever wiskunde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van HUIS MERODE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS MERODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS MERODE. Laat een reactie achter voor HUIS MERODE. HUIS MERODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS MERODE. Leave a respond for HUIS MERODE. HUIS MERODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS MERODE op de google maps. Adres en contacten HUIS MERODE
Location of HUIS MERODE on the google maps. Address and contacts of HUIS MERODE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS MERODE HUIS MERODE: Anja Hairstyling | Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA | GUIDO DE WAELE | ST.AMANDSINSTITUUT | YVES LEMY-ENTREPRISE DE CARRELAGE

Other related companies as HUIS MERODE: Anja Hairstyling | Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA | GUIDO DE WAELE | ST.AMANDSINSTITUUT | YVES LEMY-ENTREPRISE DE CARRELAGE

HUIS MERODE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS MERODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf HUIS MERODE bevindt zich op het adres: KONING ALBERTLAAN 244; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Eclairage et 茅quipements du foyer. Textiles. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur, Rideaux.. Produits: Tissus de D茅coration..
De hoofdactiviteit van HUIS MERODE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS MERODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS MERODE, openstaande posities, locatie van HUIS MERODE op de kaart.

HUIS MERODE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS MERODE, company assigned to the tax number BE05843322753. The company HUIS MERODE is located at the address: KONING ALBERTLAAN 244; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Eclairage et 茅quipements du foyer. Textiles. List of products are Activit茅s: Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur, Rideaux.. Produits: Tissus de D茅coration..
The main activity of HUIS MERODE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS MERODE is not available. You also can look at reviews of HUIS MERODE, open positions, location of HUIS MERODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS MERODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS MERODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS MERODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS MERODE, employees, financial statistics.