Camps R

Contactgegevens Camps R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Camps R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Camps R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoterweg 17; 3980; Tessenderlo, België

Telefoon (phone): 013 66 18 59 (+32-013 66 18 59) 013 66 18 59 (+32-013 66 18 59)

Fax (fax): 013 66 18 59 (+32-013 66 18 59) 013 66 18 59 (+32-013 66 18 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Camps R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Camps R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Camps R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Camps R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Camps R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Camps R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Camps R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Camps R
Products information Camps R

BTW identificatienummer (tax): BE06069641113
Ondernemingsnummer: 9350982666
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Camps R
(Get full report from official database of BE for Camps R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Camps R
Addition kinds of activities for Camps R

738915. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
25220301. Kasten, kantoor: behalve hout | Cabinets, office: except wood
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
33120201. Ijzer, varken | Iron, pig
35890106. Drukkokers, stoom: commercieel | Pressure cookers, steam: commercial
37110304. Scoutwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Scout cars (motor vehicles), assembly of
38270115. Sighting en brandbesturingsapparatuur, optisch | Sighting and fire control equipment, optical
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center
92290102. Wetshandhavingsstatistiek centrum, overheid | Law enforcement statistics center, government

Werken bij Camps R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Camps R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Camps R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Camps R. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

 • Recruiter (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

 • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

 • Handlanger bouw (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

 • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

 • Part time medewerker koffiebar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

 • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

 • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

  Regio: WAARDAMME

  Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

  Type: Vaste Job

  Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

 • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Gasthof DE KROON

  Type: Vaste Job

  Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

 • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Camps R in sociale netwerken
Look for responds of Camps R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Camps R. Laat een reactie achter voor Camps R. Camps R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Camps R. Leave a respond for Camps R. Camps R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Camps R op de google maps. Adres en contacten Camps R
Location of Camps R on the google maps. Address and contacts of Camps R

Andere gerelateerde bedrijven als come Camps R Camps R: Atelier Tilman P | GREENPEACE BELGIUM | Arjo Wiggins Belgium S.A. | VAN AKEN | ANCIAUX JEAN-JACQUES

Other related companies as Camps R: Atelier Tilman P | GREENPEACE BELGIUM | Arjo Wiggins Belgium S.A. | VAN AKEN | ANCIAUX JEAN-JACQUES

Camps R is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Camps R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06069641113. Het bedrijf Camps R bevindt zich op het adres: Schoterweg 17; 3980; Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 574,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Camps R is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Camps R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Camps R, openstaande posities, locatie van Camps R op de kaart.

Camps R is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Camps R, company assigned to the tax number BE06069641113. The company Camps R is located at the address: Schoterweg 17; 3980; Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 574,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Camps R is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Camps R is not available. You also can look at reviews of Camps R, open positions, location of Camps R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Camps R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Camps R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Camps R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Camps R, employees, financial statistics.