Arjo Wiggins Belgium S.A.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Arjo Wiggins Belgium S.A.
Private companiesTransportation Equipment • Arjo Wiggins Belgium S.A.

Contactgegevens Arjo Wiggins Belgium S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arjo Wiggins Belgium S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arjo Wiggins Belgium S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Heures Claires 46 1400 Nivelles, België

Telefoon (phone): 67 (+32-67) 67 (+32-67)

Fax (fax): 67 (+32-67) 67 (+32-67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arjo Wiggins Belgium S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arjo Wiggins Belgium S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arjo Wiggins Belgium S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arjo Wiggins Belgium S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arjo Wiggins Belgium S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arjo Wiggins Belgium S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arjo Wiggins Belgium S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arjo Wiggins Belgium S.A.
Products information Arjo Wiggins Belgium S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07250396728
Ondernemingsnummer: 8865112304
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000,000 EUR
Werknemers (employees): 501 to 1000
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Autocopying paper

Product categorie (product category): Autocopying Paper

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arjo Wiggins Belgium S.A.
(Get full report from official database of BE for Arjo Wiggins Belgium S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arjo Wiggins Belgium S.A.
Addition kinds of activities for Arjo Wiggins Belgium S.A.

07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
22950301. Doek, gelakt glas | Cloth, varnished glass
25129900. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
34449908. Restaurant plaatwerk | Restaurant sheet metalwork
38220601. Appliance regulators | Appliance regulators
58120115. Thais restaurant | Thai restaurant
87340102. Stralingsdosimetrie laboratorium | Radiation dosimetry laboratory

Werken bij Arjo Wiggins Belgium S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arjo Wiggins Belgium S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arjo Wiggins Belgium S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arjo Wiggins Belgium S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van Arjo Wiggins Belgium S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Arjo Wiggins Belgium S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arjo Wiggins Belgium S.A.. Laat een reactie achter voor Arjo Wiggins Belgium S.A.. Arjo Wiggins Belgium S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arjo Wiggins Belgium S.A.. Leave a respond for Arjo Wiggins Belgium S.A.. Arjo Wiggins Belgium S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arjo Wiggins Belgium S.A. op de google maps. Adres en contacten Arjo Wiggins Belgium S.A.
Location of Arjo Wiggins Belgium S.A. on the google maps. Address and contacts of Arjo Wiggins Belgium S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Arjo Wiggins Belgium S.A. Arjo Wiggins Belgium S.A.: Migy D | V.C FONTAINE | Big Louis | Gemtreat BVBA | Blanchette

Other related companies as Arjo Wiggins Belgium S.A.: Migy D | V.C FONTAINE | Big Louis | Gemtreat BVBA | Blanchette

Arjo Wiggins Belgium S.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arjo Wiggins Belgium S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07250396728. Het bedrijf Arjo Wiggins Belgium S.A. bevindt zich op het adres: Rue des Heures Claires 46 1400 Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 501 to 1000 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autocopying Paper. Lijst met producten zijn Autocopying paper.
De hoofdactiviteit van Arjo Wiggins Belgium S.A. is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arjo Wiggins Belgium S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arjo Wiggins Belgium S.A., openstaande posities, locatie van Arjo Wiggins Belgium S.A. op de kaart.

Arjo Wiggins Belgium S.A. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arjo Wiggins Belgium S.A., company assigned to the tax number BE07250396728. The company Arjo Wiggins Belgium S.A. is located at the address: Rue des Heures Claires 46 1400 Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 501 to 1000 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autocopying Paper. List of products are Autocopying paper.
The main activity of Arjo Wiggins Belgium S.A. is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Arjo Wiggins Belgium S.A. is not available. You also can look at reviews of Arjo Wiggins Belgium S.A., open positions, location of Arjo Wiggins Belgium S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arjo Wiggins Belgium S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arjo Wiggins Belgium S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arjo Wiggins Belgium S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arjo Wiggins Belgium S.A., employees, financial statistics.