Campaert NV

Contactgegevens Campaert NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Campaert NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Campaert NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkelei 43 2550 Waarloos, België

Telefoon (phone): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

Fax (fax): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Campaert NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Campaert NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Campaert NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Campaert NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Campaert NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Campaert NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Campaert NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Campaert NV
Products information Campaert NV

BTW identificatienummer (tax): BE02368896484
Ondernemingsnummer: 9778900146
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Interior decoration

Product categorie (product category): Interior Decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Campaert NV
(Get full report from official database of BE for Campaert NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Campaert NV
Addition kinds of activities for Campaert NV

2542. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
3647. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
5942. Boekwinkels | Book stores
20150201. Eenden, verwerkt, NSK | Ducks, processed, nsk
28219900. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
34690401. Dozen: gereedschap, lunch, mail, enz .: gestempeld metaal | Boxes: tool, lunch, mail, etc.: stamped metal
36310101. Convectie ovens, inclusief draagbare: huishoudelijke | Convection ovens, including portable: household
50130111. koppelingen | Clutches
57190201. Lampen en lampjes | Lamps and lamp shades
62110206. Syndicate aandelen (onroerend goed, entertainment, uitrusting) verkoop | Syndicate shares (real estate, entertainment, equip.) sales

Werken bij Campaert NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Campaert NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Campaert NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Campaert NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

 • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

 • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

 • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

 • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

 • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: CVDO THUISHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

 • Handlanger magazijn (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

 • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

  Type: Vaste Job

  Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

 • KRAANMAN (SLIJPE)

  Regio: SLIJPE

  Bedrijf: AGRIFEMA

  Type: Vaste Job

  Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

 • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Campaert NV in sociale netwerken
Look for responds of Campaert NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Campaert NV. Laat een reactie achter voor Campaert NV. Campaert NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Campaert NV. Leave a respond for Campaert NV. Campaert NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Campaert NV op de google maps. Adres en contacten Campaert NV
Location of Campaert NV on the google maps. Address and contacts of Campaert NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Campaert NV Campaert NV: BACOB | NICK STRENG | C.F.G. | DE POST | LUDOVICUS VAN VLERKEN

Other related companies as Campaert NV: BACOB | NICK STRENG | C.F.G. | DE POST | LUDOVICUS VAN VLERKEN

Campaert NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Campaert NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02368896484. Het bedrijf Campaert NV bevindt zich op het adres: Kerkelei 43 2550 Waarloos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior Decoration. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Campaert NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Campaert NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Campaert NV, openstaande posities, locatie van Campaert NV op de kaart.

Campaert NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Campaert NV, company assigned to the tax number BE02368896484. The company Campaert NV is located at the address: Kerkelei 43 2550 Waarloos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior Decoration. List of products are Interior decoration.
The main activity of Campaert NV is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Campaert NV is not available. You also can look at reviews of Campaert NV, open positions, location of Campaert NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Campaert NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Campaert NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Campaert NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Campaert NV, employees, financial statistics.