LUDOVICUS VAN VLERKEN

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • LUDOVICUS VAN VLERKEN
Private companiesSocial Services • LUDOVICUS VAN VLERKEN

Contactgegevens LUDOVICUS VAN VLERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVICUS VAN VLERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVICUS VAN VLERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKHOFSTRAAT 16; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14265398 (+32-14265398) 14265398 (+32-14265398)

Fax (fax): +32 (15) 300-30-49 +32 (15) 300-30-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVICUS VAN VLERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVICUS VAN VLERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVICUS VAN VLERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVICUS VAN VLERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVICUS VAN VLERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVICUS VAN VLERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVICUS VAN VLERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVICUS VAN VLERKEN
Products information LUDOVICUS VAN VLERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE01181274414
Ondernemingsnummer: 1485321044
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in LUDOVICUS VAN VLERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVICUS VAN VLERKEN
(Get full report from official database of BE for LUDOVICUS VAN VLERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVICUS VAN VLERKEN
Addition kinds of activities for LUDOVICUS VAN VLERKEN

1795. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
205300. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
207500. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
287999. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
514800. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
14590106. Plastic vuurklei mijnbouw | Plastic fire clay mining
23390402. Jassen, untailored: vrouwen, misses 'en junioren' | Jackets, untailored: women's, misses', and juniors'
23920100. Kussens en kussens | Cushions and pillows
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
62319900. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec

Werken bij LUDOVICUS VAN VLERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVICUS VAN VLERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVICUS VAN VLERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVICUS VAN VLERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

Zoek naar antwoorden van LUDOVICUS VAN VLERKEN in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVICUS VAN VLERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVICUS VAN VLERKEN. Laat een reactie achter voor LUDOVICUS VAN VLERKEN. LUDOVICUS VAN VLERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVICUS VAN VLERKEN. Leave a respond for LUDOVICUS VAN VLERKEN. LUDOVICUS VAN VLERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVICUS VAN VLERKEN op de google maps. Adres en contacten LUDOVICUS VAN VLERKEN
Location of LUDOVICUS VAN VLERKEN on the google maps. Address and contacts of LUDOVICUS VAN VLERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVICUS VAN VLERKEN LUDOVICUS VAN VLERKEN: La Belge Maison | DANNY GABRIEL | MARC VAN GEIT | EL AL ISRAEL AIRLINES | SGS Groupe Expertise

Other related companies as LUDOVICUS VAN VLERKEN: La Belge Maison | DANNY GABRIEL | MARC VAN GEIT | EL AL ISRAEL AIRLINES | SGS Groupe Expertise

LUDOVICUS VAN VLERKEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVICUS VAN VLERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01181274414. Het bedrijf LUDOVICUS VAN VLERKEN bevindt zich op het adres: KERKHOFSTRAAT 16; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in LUDOVICUS VAN VLERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDOVICUS VAN VLERKEN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVICUS VAN VLERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVICUS VAN VLERKEN, openstaande posities, locatie van LUDOVICUS VAN VLERKEN op de kaart.

LUDOVICUS VAN VLERKEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVICUS VAN VLERKEN, company assigned to the tax number BE01181274414. The company LUDOVICUS VAN VLERKEN is located at the address: KERKHOFSTRAAT 16; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in LUDOVICUS VAN VLERKEN were not found.
The main activity of LUDOVICUS VAN VLERKEN is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVICUS VAN VLERKEN is not available. You also can look at reviews of LUDOVICUS VAN VLERKEN, open positions, location of LUDOVICUS VAN VLERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVICUS VAN VLERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVICUS VAN VLERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVICUS VAN VLERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVICUS VAN VLERKEN, employees, financial statistics.