MARC VAN GEIT

Contactgegevens MARC VAN GEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC VAN GEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC VAN GEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 65; 1932; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27208685 (+32-27208685) 27208685 (+32-27208685)

Fax (fax): +32 (63) 353-76-69 +32 (63) 353-76-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC VAN GEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC VAN GEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC VAN GEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC VAN GEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC VAN GEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC VAN GEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC VAN GEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC VAN GEIT
Products information MARC VAN GEIT

BTW identificatienummer (tax): BE06444274902
Ondernemingsnummer: 4157745361
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MARC VAN GEIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC VAN GEIT
(Get full report from official database of BE for MARC VAN GEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC VAN GEIT
Addition kinds of activities for MARC VAN GEIT

22690203. Merceriseren: garen, gevlochten goederen en smalle stoffen | Mercerizing: yarn, braided goods, and narrow fabrics
27410301. Directories, nec: uitgeverij en drukwerk | Directories, nec: publishing and printing
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
36690105. Sirenen, elektrisch: voertuig-, marien-, industrieel en lucht raid | Sirens, electric: vehicle, marine, industrial, and air raid
39140308. Bakken, tin | Trays, pewter
78129902. Cartoonproductie, televisie | Cartoon production, television
80999902. Oogbanken | Eye banks

Werken bij MARC VAN GEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC VAN GEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC VAN GEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC VAN GEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Studentenjob

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Keukenadviseur (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: STEVENS MEUBEL

    Type: Vaste Job

    Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van MARC VAN GEIT in sociale netwerken
Look for responds of MARC VAN GEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC VAN GEIT. Laat een reactie achter voor MARC VAN GEIT. MARC VAN GEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC VAN GEIT. Leave a respond for MARC VAN GEIT. MARC VAN GEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC VAN GEIT op de google maps. Adres en contacten MARC VAN GEIT
Location of MARC VAN GEIT on the google maps. Address and contacts of MARC VAN GEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC VAN GEIT MARC VAN GEIT: MEEUWSEN | C A C E A C | OMER VAN LEUVEN | CLINIQUE ET MATERNIT? STE ELISABETH | GIS?LE BAUWENS

Other related companies as MARC VAN GEIT: MEEUWSEN | C A C E A C | OMER VAN LEUVEN | CLINIQUE ET MATERNIT? STE ELISABETH | GIS?LE BAUWENS

MARC VAN GEIT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC VAN GEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06444274902. Het bedrijf MARC VAN GEIT bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 65; 1932; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drogisterijen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in MARC VAN GEIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC VAN GEIT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC VAN GEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC VAN GEIT, openstaande posities, locatie van MARC VAN GEIT op de kaart.

MARC VAN GEIT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC VAN GEIT, company assigned to the tax number BE06444274902. The company MARC VAN GEIT is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 65; 1932; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drogisterijen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in MARC VAN GEIT were not found.
The main activity of MARC VAN GEIT is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC VAN GEIT is not available. You also can look at reviews of MARC VAN GEIT, open positions, location of MARC VAN GEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC VAN GEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC VAN GEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC VAN GEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC VAN GEIT, employees, financial statistics.