BY PROJECTS BVBA

Contactgegevens BY PROJECTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BY PROJECTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BY PROJECTS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapittelstraat 10; 3740; Bilzen, België

Telefoon (phone): 089 24 62 46 (+32-089 24 62 46) 089 24 62 46 (+32-089 24 62 46)

Fax (fax): 089 24 62 47 (+32-089 24 62 47) 089 24 62 47 (+32-089 24 62 47)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BY PROJECTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BY PROJECTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BY PROJECTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BY PROJECTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BY PROJECTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BY PROJECTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BY PROJECTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BY PROJECTS BVBA
Products information BY PROJECTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01565246582
Ondernemingsnummer: 1032135009
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Scenery (Stage-,film-,& television)

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BY PROJECTS BVBA
(Get full report from official database of BE for BY PROJECTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BY PROJECTS BVBA
Addition kinds of activities for BY PROJECTS BVBA

372801. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
20920000. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
35230409. Zuivelindustrie (boerderij), nec | Dairy equipment (farm), nec
39520104. India inkt | India ink
91310401. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, federale regering | Executive and legislative offices combined, federal govt

Werken bij BY PROJECTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BY PROJECTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BY PROJECTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BY PROJECTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

 • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

 • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

 • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

 • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

 • Dossierbeheer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

 • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: LAGO

  Type: Studentenjob

  Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

 • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

 • Chauffeur CE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

 • Taaltrainer Frans (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

 • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

  Type: Werfreserve

  als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van BY PROJECTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BY PROJECTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BY PROJECTS BVBA. Laat een reactie achter voor BY PROJECTS BVBA. BY PROJECTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BY PROJECTS BVBA. Leave a respond for BY PROJECTS BVBA. BY PROJECTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BY PROJECTS BVBA op de google maps. Adres en contacten BY PROJECTS BVBA
Location of BY PROJECTS BVBA on the google maps. Address and contacts of BY PROJECTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BY PROJECTS BVBA BY PROJECTS BVBA: OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA | Franco-Belge du Caoutchouc SPRL-BVBA | Maag Vins | LA GRENOULLI?RE | L S T NV

Other related companies as BY PROJECTS BVBA: OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA | Franco-Belge du Caoutchouc SPRL-BVBA | Maag Vins | LA GRENOULLI?RE | L S T NV

BY PROJECTS BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BY PROJECTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01565246582. Het bedrijf BY PROJECTS BVBA bevindt zich op het adres: Kapittelstraat 10; 3740; Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Scenery (Stage-,film-,& television).
De hoofdactiviteit van BY PROJECTS BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BY PROJECTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BY PROJECTS BVBA, openstaande posities, locatie van BY PROJECTS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BY PROJECTS BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BY PROJECTS BVBA, company assigned to the tax number BE01565246582. The company BY PROJECTS BVBA is located at the address: Kapittelstraat 10; 3740; Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Scenery (Stage-,film-,& television).
The main activity of BY PROJECTS BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BY PROJECTS BVBA is not available. You also can look at reviews of BY PROJECTS BVBA, open positions, location of BY PROJECTS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BY PROJECTS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BY PROJECTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BY PROJECTS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BY PROJECTS BVBA, employees, financial statistics.