OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA
Private companiesMembership Organizations • OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA

Contactgegevens OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapittelstr. 4 3740 Bilzen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-41-23-68 32-89-41-23-68

Fax (fax): 32-89-41-81-58 32-89-41-81-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA
Products information OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tile, Dutch oven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA
(Get full report from official database of BE for OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA
Addition kinds of activities for OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA

289903. Gelatine | Gelatin
10210101. Koperertsmalen en -bereiding | Copper ore milling and preparation
28420103. Ontvettend oplosmiddel | Degreasing solvent
33399907. Colombiaanse raffinage (primaire) | Columbian refining (primary)
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
37140408. Ruitenwissersystemen, motorvoertuig | Windshield wiper systems, motor vehicle
38230503. Vloeistof analyse instrumenten, industrieel proces type | Liquid analysis instruments, industrial process type
72180101. Wasserij- en tapijtvoorziening | Laundered mat and rug supply

Werken bij OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA. Laat een reactie achter voor OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA. OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA. Leave a respond for OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA. OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA op de google maps. Adres en contacten OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA
Location of OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA on the google maps. Address and contacts of OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA: Greg Plafonnage | TABAKSHANDEL VERLAENEN | F. VAN ELSEN | Constructiewerkhuizen Cool B.V.B.A. | Christophe Mes

Other related companies as OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA: Greg Plafonnage | TABAKSHANDEL VERLAENEN | F. VAN ELSEN | Constructiewerkhuizen Cool B.V.B.A. | Christophe Mes

OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA bevindt zich op het adres: Kapittelstr. 4 3740 Bilzen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tile, Dutch oven. Producten gemaakt in OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA, openstaande posities, locatie van OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA op de kaart.

OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA, company assigned to the tax number BE09632232666. The company OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA is located at the address: Kapittelstr. 4 3740 Bilzen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tile, Dutch oven. Products created in OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA were not found.
The main activity of OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA is not available. You also can look at reviews of OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA, open positions, location of OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OOSTERBOSCH BENNY EN FRANK BVBA, employees, financial statistics.