Buvetex NV

Contactgegevens Buvetex NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buvetex NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buvetex NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Egide Walschaertsstraat 2; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 40 90 60; 015 42 20 15 (+32-015 40 90 60; 015 42 20 15) 015 40 90 60; 015 42 20 15 (+32-015 40 90 60; 015 42 20 15)

Fax (fax): 015 42 25 48 (+32-015 42 25 48) 015 42 25 48 (+32-015 42 25 48)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buvetex NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buvetex NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buvetex NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buvetex NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buvetex NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buvetex NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buvetex NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buvetex NV
Products information Buvetex NV

BTW identificatienummer (tax): BE06618957519
Ondernemingsnummer: 9706939697
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 104,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Upholstery fabrics - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buvetex NV
(Get full report from official database of BE for Buvetex NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buvetex NV
Addition kinds of activities for Buvetex NV

17210200. Commercieel schilderij | Commercial painting
22210701. failles | Failles
28930000. Drukinkt | Printing ink
32920500. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
70410200. Rooming huizen | Rooming houses

Werken bij Buvetex NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buvetex NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buvetex NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buvetex NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

 • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

 • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

 • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Studentenjob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

 • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

  Type: Vaste Job

  Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

 • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

 • bakkershulp (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Buvetex NV in sociale netwerken
Look for responds of Buvetex NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buvetex NV. Laat een reactie achter voor Buvetex NV. Buvetex NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buvetex NV. Leave a respond for Buvetex NV. Buvetex NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buvetex NV op de google maps. Adres en contacten Buvetex NV
Location of Buvetex NV on the google maps. Address and contacts of Buvetex NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Buvetex NV Buvetex NV: Paris & Partners | YVES DOOMS | DIMENSION DATA | Compagnie Nationale de Nettoyage | Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.

Other related companies as Buvetex NV: Paris & Partners | YVES DOOMS | DIMENSION DATA | Compagnie Nationale de Nettoyage | Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.

Buvetex NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buvetex NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06618957519. Het bedrijf Buvetex NV bevindt zich op het adres: Egide Walschaertsstraat 2; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 104,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Upholstery fabrics - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Buvetex NV is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buvetex NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buvetex NV, openstaande posities, locatie van Buvetex NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Buvetex NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buvetex NV, company assigned to the tax number BE06618957519. The company Buvetex NV is located at the address: Egide Walschaertsstraat 2; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 104,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Upholstery fabrics - Mfg. & Whol..
The main activity of Buvetex NV is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Buvetex NV is not available. You also can look at reviews of Buvetex NV, open positions, location of Buvetex NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buvetex NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buvetex NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buvetex NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buvetex NV, employees, financial statistics.