Compagnie Nationale de Nettoyage

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Compagnie Nationale de Nettoyage
Private companiesFood Stores • Compagnie Nationale de Nettoyage

Contactgegevens Compagnie Nationale de Nettoyage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Compagnie Nationale de Nettoyage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Compagnie Nationale de Nettoyage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Léon Mahillon 34; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 736 50 45 (+32-02 736 50 45) 02 736 50 45 (+32-02 736 50 45)

Fax (fax): 02 736 25 11 (+32-02 736 25 11) 02 736 25 11 (+32-02 736 25 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Compagnie Nationale de Nettoyage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Compagnie Nationale de Nettoyage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Compagnie Nationale de Nettoyage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Compagnie Nationale de Nettoyage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Compagnie Nationale de Nettoyage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Compagnie Nationale de Nettoyage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Compagnie Nationale de Nettoyage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Compagnie Nationale de Nettoyage
Products information Compagnie Nationale de Nettoyage

BTW identificatienummer (tax): BE02545776367
Ondernemingsnummer: 3737518310
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Compagnie Nationale de Nettoyage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Compagnie Nationale de Nettoyage
(Get full report from official database of BE for Compagnie Nationale de Nettoyage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Compagnie Nationale de Nettoyage
Addition kinds of activities for Compagnie Nationale de Nettoyage

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
131102. Gas en koolwaterstof vloeibaarmaking uit kolen | Gas and hydrocarbon liquefaction from coal
205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
20860201. Mineraalwater, koolzuurhoudend: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Mineral water, carbonated: packaged in cans, bottles, etc.
23230000. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
32610202. Kastkasten, glanzend china | Closet bowls, vitreous china
35560402. Distillery machines | Distillery machinery
37140111. Brandstofpijpen, motorvoertuig | Fuel pipes, motor vehicle
42260000. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec

Werken bij Compagnie Nationale de Nettoyage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Compagnie Nationale de Nettoyage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Compagnie Nationale de Nettoyage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Compagnie Nationale de Nettoyage. Looking for open vacancies in other companies

 • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

 • Schoonmaker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

 • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

 • Loodgieter (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

 • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

 • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

  Type: Vaste Job

  ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

 • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

 • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

 • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Patri Corpus

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

Zoek naar antwoorden van Compagnie Nationale de Nettoyage in sociale netwerken
Look for responds of Compagnie Nationale de Nettoyage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Compagnie Nationale de Nettoyage. Laat een reactie achter voor Compagnie Nationale de Nettoyage. Compagnie Nationale de Nettoyage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Compagnie Nationale de Nettoyage. Leave a respond for Compagnie Nationale de Nettoyage. Compagnie Nationale de Nettoyage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Compagnie Nationale de Nettoyage op de google maps. Adres en contacten Compagnie Nationale de Nettoyage
Location of Compagnie Nationale de Nettoyage on the google maps. Address and contacts of Compagnie Nationale de Nettoyage

Andere gerelateerde bedrijven als come Compagnie Nationale de Nettoyage Compagnie Nationale de Nettoyage: SENSORMATIC | Diabolo Tifs | Ouders Van Dove Kinderen Secretariaat VZW | AVACO | Executive Perspective SA

Other related companies as Compagnie Nationale de Nettoyage: SENSORMATIC | Diabolo Tifs | Ouders Van Dove Kinderen Secretariaat VZW | AVACO | Executive Perspective SA

Compagnie Nationale de Nettoyage is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Compagnie Nationale de Nettoyage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02545776367. Het bedrijf Compagnie Nationale de Nettoyage bevindt zich op het adres: Avenue Léon Mahillon 34; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in Compagnie Nationale de Nettoyage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Compagnie Nationale de Nettoyage is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Compagnie Nationale de Nettoyage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Compagnie Nationale de Nettoyage, openstaande posities, locatie van Compagnie Nationale de Nettoyage op de kaart.

Compagnie Nationale de Nettoyage is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Compagnie Nationale de Nettoyage, company assigned to the tax number BE02545776367. The company Compagnie Nationale de Nettoyage is located at the address: Avenue Léon Mahillon 34; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Janitor service. Products created in Compagnie Nationale de Nettoyage were not found.
The main activity of Compagnie Nationale de Nettoyage is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Compagnie Nationale de Nettoyage is not available. You also can look at reviews of Compagnie Nationale de Nettoyage, open positions, location of Compagnie Nationale de Nettoyage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Compagnie Nationale de Nettoyage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Compagnie Nationale de Nettoyage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Compagnie Nationale de Nettoyage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Compagnie Nationale de Nettoyage, employees, financial statistics.