SENSORMATIC

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • SENSORMATIC
Private companiesFood Stores • SENSORMATIC

Contactgegevens SENSORMATIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SENSORMATIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SENSORMATIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR COOREMANSSTRAAT 3; 1702; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 24810770 (+32-24810770) 24810770 (+32-24810770)

Fax (fax): +32 (55) 549-25-75 +32 (55) 549-25-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SENSORMATIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SENSORMATIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SENSORMATIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SENSORMATIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SENSORMATIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SENSORMATIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SENSORMATIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SENSORMATIC
Products information SENSORMATIC

BTW identificatienummer (tax): BE05481872558
Ondernemingsnummer: 4830108642
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits: Chronomètres Enregistreurs & Pointeuses,Matériel de Contr?le d'Accès.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation électrique industrielle. Matériel scientifique and technique Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SENSORMATIC
(Get full report from official database of BE for SENSORMATIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SENSORMATIC
Addition kinds of activities for SENSORMATIC

311101. Paardensportproducten | Equestrian leather products
806900. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
24399904. Haken, houten dak | Trusses, wooden roof
26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
38429913. Intra-uterine apparaten | Intra-uterine devices
51590403. Woltoppen | Wool tops
78129902. Cartoonproductie, televisie | Cartoon production, television

Werken bij SENSORMATIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SENSORMATIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SENSORMATIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SENSORMATIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

Zoek naar antwoorden van SENSORMATIC in sociale netwerken
Look for responds of SENSORMATIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SENSORMATIC. Laat een reactie achter voor SENSORMATIC. SENSORMATIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SENSORMATIC. Leave a respond for SENSORMATIC. SENSORMATIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SENSORMATIC op de google maps. Adres en contacten SENSORMATIC
Location of SENSORMATIC on the google maps. Address and contacts of SENSORMATIC

Andere gerelateerde bedrijven als come SENSORMATIC SENSORMATIC: REGINA | LIBERALE MUTUALITEIT | GUY WELKENHUYSEN | De Greef L | APOTHEEK LEMMENS

Other related companies as SENSORMATIC: REGINA | LIBERALE MUTUALITEIT | GUY WELKENHUYSEN | De Greef L | APOTHEEK LEMMENS

SENSORMATIC is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SENSORMATIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05481872558. Het bedrijf SENSORMATIC bevindt zich op het adres: PASTOOR COOREMANSSTRAAT 3; 1702; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation électrique industrielle. Matériel scientifique and technique Fab. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits: Chronomètres Enregistreurs & Pointeuses,Matériel de Contr?le d'Accès..
De hoofdactiviteit van SENSORMATIC is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SENSORMATIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SENSORMATIC, openstaande posities, locatie van SENSORMATIC op de kaart.

SENSORMATIC is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SENSORMATIC, company assigned to the tax number BE05481872558. The company SENSORMATIC is located at the address: PASTOOR COOREMANSSTRAAT 3; 1702; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation électrique industrielle. Matériel scientifique and technique Fab. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits: Chronomètres Enregistreurs & Pointeuses,Matériel de Contr?le d'Accès..
The main activity of SENSORMATIC is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SENSORMATIC is not available. You also can look at reviews of SENSORMATIC, open positions, location of SENSORMATIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SENSORMATIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SENSORMATIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SENSORMATIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SENSORMATIC, employees, financial statistics.