Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.
Private companiesFood Stores • Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.

Contactgegevens Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bld de Colonster 4 4000 Liège, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pole Métal de Wallonie A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pole Métal de Wallonie A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pole Métal de Wallonie A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pole Métal de Wallonie A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.
Products information Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04794677734
Ondernemingsnummer: 2782806396
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Laboratories,metallurgical

Product categorie (product category): Laboratories,Metallurgical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.

09130200. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
20920101. Chowders, vis en zeevruchten: bevroren | Chowders, fish and seafood: frozen
23999903. Boekhoesjes, stof | Book covers, fabric
24410202. Verpakkingsdozen, hout: nagel of slot hoek | Packing cases, wood: nailed or lock corner
32599902. Kachelvoering, klei | Stove lining, clay
79930101. Juke box | Juke box

Werken bij Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • GRONDWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit: grondwerken rioleringswerken aanleggen van opritten en parkings

  • Pijpfitter (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt graag op verplaatsing  Je staat in voor het correct plaatsen van buisleidingen

  • Poetshulp (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PWA-DCO LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequekantoor zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerk(st)ers voor het poetsen bij mensen thuis.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Harvey Nash - System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobomschrijving   Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een System Engineer. Het team is verantwoordelijk voor onderhoud, migraties en standaardisatie van de applicaties. Dit omhelst het opzetten van nieuwe (virtuele) servers in de datcenters, het installeren en configureren van de applicatie software(s) en de systeem software(s) op de servers. Dit in een internationale context met een zeer nauwe samenwerking met ICT teams, infrastructuur teams, externe software leveranciers en met andere collega's van Application Hosting België.     What you'll do Binnen deze team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de migratie, standaardisatie en het beheer. Hierin ben je voortdurend op zoek naar structurele oplossingen en verbeteringen om performantie, stabiliteit en constante beschikbaarheid van de systemen te garanderen. Daarnaast ben je ben je bereid om mee vorm te geven aan de implementatie van bijhorende processen (release-, request-, incident-, support- en business continuity process, ...). Je bent vanzelfsprekend ook bereid dit toe te passen in deze specifieke context. Je werkt samen met je collega's in een team aan deze uitdagende en ambitieuze opzetten; je zorgt voor de nodige realisaties in overeenstemming met de afgesproken timings. Je staat open voor werk en buiten de gangbarekantooruren en je bent bovendien bereid om (op termijn) in een beurtrol voor permanentie te stappen wanneer de nood zich aandient. Je kan je flexibel organiseren en sluit een occasionele verplaatsing niet uit. Het team werkt volgens de GEO principes Dit betekent concreet dat er twee dagen in de week een teamdag is en dat op de andere werkdagen de medewerker op zijn eigen standplaats werkt (Gent, Mechelen, Brussel, ...) of aan telewerken doet.   Profiel Interesse voor de veelzijdigheid van open systemen. Je kan vlot dossiers analyseren en tot een uitwerking brengen. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en doelen kan realiseren. Je bent bereid om mee te draaien in weekendwerk en eventueel op termijn in een beurtrol voor permanentie. Je bent bereid om (op korte tijd) de nodige flexibiliteit aan de dag te leggen om deze ambitieuze opdracht tot een goed einde te brengen.   Required Skills  Je hebt bij voorkeur kennis van meerdere van onderstaande technologie-domeinen: TWS/UAC Hyper-V, VMware, BladeLogic, NetBackup System Center Suite (SCOM, COR, SCCM, SCSM) Windows 2012, Linux, RedHat 6/7 WebSphere, WebSEAL, Apache, Tomcat Connect: Direct en UDM Oracle/SQL/MySQL ELK (ElasticSearch/Logtash/Kibana) Atlassian Products F5 LTM Ansible, GIT, RH Satellite Goede kennis van het Nederlands en het Engels.   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

  • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

Zoek naar antwoorden van Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.. Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.. Leave a respond for Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.. Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.
Location of Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.: COIFFURE VERONIQUE | Prick P | Windey | MARINUS | COIFFURE DANI?LLA

Other related companies as Pole Métal de Wallonie A.S.B.L.: COIFFURE VERONIQUE | Prick P | Windey | MARINUS | COIFFURE DANI?LLA

Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pole Métal de Wallonie A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04794677734. Het bedrijf Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Bld de Colonster 4 4000 Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Laboratories,Metallurgical. Lijst met producten zijn Laboratories,metallurgical.
De hoofdactiviteit van Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pole Métal de Wallonie A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pole Métal de Wallonie A.S.B.L., company assigned to the tax number BE04794677734. The company Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. is located at the address: Bld de Colonster 4 4000 Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Laboratories,Metallurgical. List of products are Laboratories,metallurgical.
The main activity of Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Pole Métal de Wallonie A.S.B.L., open positions, location of Pole Métal de Wallonie A.S.B.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pole Métal de Wallonie A.S.B.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pole Métal de Wallonie A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pole Métal de Wallonie A.S.B.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pole Métal de Wallonie A.S.B.L., employees, financial statistics.