Bruggeman Interieur Design

Contactgegevens Bruggeman Interieur Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruggeman Interieur Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruggeman Interieur Design

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stoomtuigstraat 14; 8830; Hooglede (Gits), België

Telefoon (phone): 051 24 61 76 (+32-051 24 61 76) 051 24 61 76 (+32-051 24 61 76)

Fax (fax): 051 24 67 24 (+32-051 24 67 24) 051 24 67 24 (+32-051 24 67 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruggeman Interieur Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruggeman Interieur Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruggeman Interieur Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruggeman Interieur Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruggeman Interieur Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruggeman Interieur Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruggeman Interieur Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruggeman Interieur Design
Products information Bruggeman Interieur Design

BTW identificatienummer (tax): BE03660064697
Ondernemingsnummer: 2866577148
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Bruggeman Interieur Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruggeman Interieur Design
(Get full report from official database of BE for Bruggeman Interieur Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruggeman Interieur Design
Addition kinds of activities for Bruggeman Interieur Design

222106. Bekleding, tapijtwerk en wandbekleding | Upholstery, tapestry, and wall covering fabrics
451200. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
20370202. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
37249906. Uitlaat systemen, vliegtuigen | Exhaust systems, aircraft
51910203. Hooi | Hay
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos

Werken bij Bruggeman Interieur Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruggeman Interieur Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruggeman Interieur Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruggeman Interieur Design. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

 • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

 • Operator schaafmachine (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

 • Huishoudhulp (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: X-TRA TIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

  Regio: BEVERST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

 • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AZURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

 • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Leercontract

  Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

 • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DELHAIZE

  Type: Flexijob

  Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van Bruggeman Interieur Design in sociale netwerken
Look for responds of Bruggeman Interieur Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruggeman Interieur Design. Laat een reactie achter voor Bruggeman Interieur Design. Bruggeman Interieur Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruggeman Interieur Design. Leave a respond for Bruggeman Interieur Design. Bruggeman Interieur Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruggeman Interieur Design op de google maps. Adres en contacten Bruggeman Interieur Design
Location of Bruggeman Interieur Design on the google maps. Address and contacts of Bruggeman Interieur Design

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruggeman Interieur Design Bruggeman Interieur Design: VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV | Bakkerietje | OOGHE M. | Fabima SA | ROBERT VANSEVENANDT

Other related companies as Bruggeman Interieur Design: VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV | Bakkerietje | OOGHE M. | Fabima SA | ROBERT VANSEVENANDT

Bruggeman Interieur Design is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruggeman Interieur Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03660064697. Het bedrijf Bruggeman Interieur Design bevindt zich op het adres: Stoomtuigstraat 14; 8830; Hooglede (Gits). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 565,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Bruggeman Interieur Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bruggeman Interieur Design is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruggeman Interieur Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruggeman Interieur Design, openstaande posities, locatie van Bruggeman Interieur Design op de kaart.

Bruggeman Interieur Design is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bruggeman Interieur Design, company assigned to the tax number BE03660064697. The company Bruggeman Interieur Design is located at the address: Stoomtuigstraat 14; 8830; Hooglede (Gits). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 565,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Bruggeman Interieur Design were not found.
The main activity of Bruggeman Interieur Design is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruggeman Interieur Design is not available. You also can look at reviews of Bruggeman Interieur Design, open positions, location of Bruggeman Interieur Design on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruggeman Interieur Design, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruggeman Interieur Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruggeman Interieur Design, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruggeman Interieur Design, employees, financial statistics.