VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV

Contactgegevens VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fabriekstr. 15 3800 Sint-Truiden - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-68-67-12 32-11-68-67-12

Fax (fax): 32-11-67-33-95 32-11-67-33-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV
Products information VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE03760314941
Ondernemingsnummer: 5046539306
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stoves, heating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV
(Get full report from official database of BE for VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV
Addition kinds of activities for VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV

267909. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
399101. bezems | Brooms
762200. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
15420202. Kassenbouw | Greenhouse construction
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved
78190501. Ontwikkelen en printen van commerciële films | Developing and printing of commercial motion picture film
84120100. Kunstgallerij | Art gallery

Werken bij VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • Torenkraanmachinist (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hoeselt zijn we op zoek naar een ervaren torenkraanmachinist

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

Zoek naar antwoorden van VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV in sociale netwerken
Look for responds of VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV. Laat een reactie achter voor VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV. VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV. Leave a respond for VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV. VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV op de google maps. Adres en contacten VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV
Location of VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV on the google maps. Address and contacts of VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV: ASLK-CGER Bank | LE PROGR?S | Du Bois Guy | GUY DAMBRINE | GUSTAAF SMET

Other related companies as VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV: ASLK-CGER Bank | LE PROGR?S | Du Bois Guy | GUY DAMBRINE | GUSTAAF SMET

VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03760314941. Het bedrijf VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV bevindt zich op het adres: Fabriekstr. 15 3800 Sint-Truiden - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stoves, heating. Producten gemaakt in VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV, openstaande posities, locatie van VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV op de kaart.

VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV, company assigned to the tax number BE03760314941. The company VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV is located at the address: Fabriekstr. 15 3800 Sint-Truiden - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stoves, heating. Products created in VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV were not found.
The main activity of VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV is not available. You also can look at reviews of VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV, open positions, location of VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN NV, employees, financial statistics.