BOUWBEDRIJF CS BVBA

Contactgegevens BOUWBEDRIJF CS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDRIJF CS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDRIJF CS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenvijverstraat 34; 3581; Beringen (Beverlo), België

Telefoon (phone): 011 34 51 80 (+32-011 34 51 80) 011 34 51 80 (+32-011 34 51 80)

Fax (fax): 011 34 51 80; 011 34 59 13 (+32-011 34 51 80; 011 34 59 13) 011 34 51 80; 011 34 59 13 (+32-011 34 51 80; 011 34 59 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDRIJF CS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDRIJF CS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDRIJF CS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDRIJF CS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDRIJF CS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDRIJF CS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDRIJF CS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDRIJF CS BVBA
Products information BOUWBEDRIJF CS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04714477539
Ondernemingsnummer: 2838836669
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Contractors - House building

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDRIJF CS BVBA
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDRIJF CS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDRIJF CS BVBA
Addition kinds of activities for BOUWBEDRIJF CS BVBA

231103. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
508508. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
26550204. Blikken, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Cans, fiber: made from purchased material
38270102. Boroscopes | Boroscopes
39490200. Visserijapparatuur | Fishing equipment
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods
80519901. Convalescent huis met continue zorgverzorging | Convalescent home with continuous nursing care

Werken bij BOUWBEDRIJF CS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDRIJF CS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDRIJF CS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDRIJF CS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

 • Orderpicker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

 • Management assistant (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

 • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

 • Receptionist garage (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

 • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

  Regio: NETHEN

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

 • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

 • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HGC - HANOS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

 • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDRIJF CS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDRIJF CS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDRIJF CS BVBA. Laat een reactie achter voor BOUWBEDRIJF CS BVBA. BOUWBEDRIJF CS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDRIJF CS BVBA. Leave a respond for BOUWBEDRIJF CS BVBA. BOUWBEDRIJF CS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDRIJF CS BVBA op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDRIJF CS BVBA
Location of BOUWBEDRIJF CS BVBA on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDRIJF CS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDRIJF CS BVBA BOUWBEDRIJF CS BVBA: FLAGENCIA LUSA | DEUTSCHE BANK | CNOPS DECOR | Grafiek BVBA | DE HOEVE

Other related companies as BOUWBEDRIJF CS BVBA: FLAGENCIA LUSA | DEUTSCHE BANK | CNOPS DECOR | Grafiek BVBA | DE HOEVE

BOUWBEDRIJF CS BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDRIJF CS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04714477539. Het bedrijf BOUWBEDRIJF CS BVBA bevindt zich op het adres: Molenvijverstraat 34; 3581; Beringen (Beverlo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 564,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Contractors - House building.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDRIJF CS BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDRIJF CS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDRIJF CS BVBA, openstaande posities, locatie van BOUWBEDRIJF CS BVBA op de kaart.

BOUWBEDRIJF CS BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDRIJF CS BVBA, company assigned to the tax number BE04714477539. The company BOUWBEDRIJF CS BVBA is located at the address: Molenvijverstraat 34; 3581; Beringen (Beverlo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 564,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Contractors - House building.
The main activity of BOUWBEDRIJF CS BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDRIJF CS BVBA is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDRIJF CS BVBA, open positions, location of BOUWBEDRIJF CS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDRIJF CS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDRIJF CS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDRIJF CS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDRIJF CS BVBA, employees, financial statistics.