FLAGENCIA LUSA

Contactgegevens FLAGENCIA LUSA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAGENCIA LUSA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAGENCIA LUSA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Résidence Palace Rue De La Loi 155 BP 76 1040 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-30-87-05 32-22-30-87-05

Fax (fax): 32-26-12-58-03 32-26-12-58-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAGENCIA LUSA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAGENCIA LUSA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAGENCIA LUSA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAGENCIA LUSA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAGENCIA LUSA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAGENCIA LUSA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAGENCIA LUSA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAGENCIA LUSA
Products information FLAGENCIA LUSA

BTW identificatienummer (tax): BE04176422119
Ondernemingsnummer: 6081176757
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLAGENCIA LUSA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Press agencies, international

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAGENCIA LUSA
(Get full report from official database of BE for FLAGENCIA LUSA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAGENCIA LUSA
Addition kinds of activities for FLAGENCIA LUSA

267502. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
23990301. Banners, gemaakt van stof | Banners, made from fabric
39539902. Irons, markering of branding | Irons, marking or branding
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
50850300. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
65199903. Landbouwkantoor | Landholding office

Werken bij FLAGENCIA LUSA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAGENCIA LUSA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAGENCIA LUSA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAGENCIA LUSA. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van FLAGENCIA LUSA in sociale netwerken
Look for responds of FLAGENCIA LUSA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAGENCIA LUSA. Laat een reactie achter voor FLAGENCIA LUSA. FLAGENCIA LUSA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAGENCIA LUSA. Leave a respond for FLAGENCIA LUSA. FLAGENCIA LUSA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAGENCIA LUSA op de google maps. Adres en contacten FLAGENCIA LUSA
Location of FLAGENCIA LUSA on the google maps. Address and contacts of FLAGENCIA LUSA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAGENCIA LUSA FLAGENCIA LUSA: TSW | Afmech | GLASHUIS ('T) | ELECTRO CL | HUBERT HICK

Other related companies as FLAGENCIA LUSA: TSW | Afmech | GLASHUIS ('T) | ELECTRO CL | HUBERT HICK

FLAGENCIA LUSA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAGENCIA LUSA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04176422119. Het bedrijf FLAGENCIA LUSA bevindt zich op het adres: Résidence Palace Rue De La Loi 155 BP 76 1040 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Press agencies, international. Producten gemaakt in FLAGENCIA LUSA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAGENCIA LUSA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAGENCIA LUSA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAGENCIA LUSA, openstaande posities, locatie van FLAGENCIA LUSA op de kaart.

FLAGENCIA LUSA is a company, that was registered 2008 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLAGENCIA LUSA, company assigned to the tax number BE04176422119. The company FLAGENCIA LUSA is located at the address: Résidence Palace Rue De La Loi 155 BP 76 1040 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Press agencies, international. Products created in FLAGENCIA LUSA were not found.
The main activity of FLAGENCIA LUSA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAGENCIA LUSA is not available. You also can look at reviews of FLAGENCIA LUSA, open positions, location of FLAGENCIA LUSA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAGENCIA LUSA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAGENCIA LUSA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAGENCIA LUSA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAGENCIA LUSA, employees, financial statistics.