Boite à Couture

Contactgegevens Boite à Couture: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boite à Couture: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boite à Couture

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Xhavée 19; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 35 27 85 (+32-087 35 27 85) 087 35 27 85 (+32-087 35 27 85)

Fax (fax): +32 (65) 458-38-88 +32 (65) 458-38-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boite à Couture: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boite à Couture"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boite à Couture"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boite à Couture, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boite à Couture. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boite à Couture, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boite à Couture. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boite à Couture
Products information Boite à Couture

BTW identificatienummer (tax): BE03911102294
Ondernemingsnummer: 1643249511
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Boite à Couture zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boite à Couture
(Get full report from official database of BE for Boite à Couture)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boite à Couture
Addition kinds of activities for Boite à Couture

22980206. Trawltand | Trawl twine
30210201. Canvas schoenen, rubber gesoldeerd | Canvas shoes, rubber soled
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
50919908. Racquet sportartikelen en benodigdheden | Racquet sports equipment and supplies
52110302. Isolatiemateriaal, gebouw | Insulation material, building
79480400. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers

Werken bij Boite à Couture: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boite à Couture: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boite à Couture. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boite à Couture. Looking for open vacancies in other companies

 • Fulltime verkoopmedewerk(st)er voor krantenwinkel in Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een krantenwinkel in Gent centrum zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerk(st)er voor een fulltime tewerkstelling. Werken van maandag tem. zondag (met 1 vaste vrije dag tijdens het weekend). Je staat in voor de verkoop van dagbladen, voeding, krasloten etc en helpt mee bij het organiseren van de winkel bij nieuwe leveringen.

 • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

 • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

 • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

 • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

 • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: KLIEN dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

 • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

  Regio: BOEKHOUTE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

 • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

 • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: COZIE

  Type: Vaste Job

  Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

 • Calculator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

 • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

Zoek naar antwoorden van Boite à Couture in sociale netwerken
Look for responds of Boite à Couture in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boite à Couture. Laat een reactie achter voor Boite à Couture. Boite à Couture bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boite à Couture. Leave a respond for Boite à Couture. Boite à Couture on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boite à Couture op de google maps. Adres en contacten Boite à Couture
Location of Boite à Couture on the google maps. Address and contacts of Boite à Couture

Andere gerelateerde bedrijven als come Boite à Couture Boite à Couture: Manarco BVBA | ANDRE ASSELBERGHS | SCHOEN-SPORTCENTER | SIMON EN ZONEN | S.A. AGRIVERT

Other related companies as Boite à Couture: Manarco BVBA | ANDRE ASSELBERGHS | SCHOEN-SPORTCENTER | SIMON EN ZONEN | S.A. AGRIVERT

Boite à Couture is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boite à Couture, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03911102294. Het bedrijf Boite à Couture bevindt zich op het adres: Rue Xhavée 19; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 832,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Boite à Couture zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boite à Couture is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boite à Couture is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boite à Couture, openstaande posities, locatie van Boite à Couture op de kaart.

Boite à Couture is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boite à Couture, company assigned to the tax number BE03911102294. The company Boite à Couture is located at the address: Rue Xhavée 19; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 832,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Boite à Couture were not found.
The main activity of Boite à Couture is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Boite à Couture is not available. You also can look at reviews of Boite à Couture, open positions, location of Boite à Couture on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boite à Couture, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boite à Couture, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boite à Couture, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boite à Couture, employees, financial statistics.